2017. 06. 06. - 08:25

Tízezrek választották Hajdúszoboszlót Pünkösdkor is!

Tízezrek választották Hajdúszoboszlót Pünkösdkor is!

Több ezren fürdőztek Pünkösdkor a Hungarospa fürdőkomplexumában, hiszen egész hétvégén kiváló volt az időjárás a strandoláshoz és napozáshoz is.

Szerencsére az időjárás napsütésben gazdag napokat varázsolt Hajdúszoboszlóra. A strandon sokan barnították magukat a fénylő napsugarak alatt és kihasználták a meleg időt. Az ünnepi hétvégén naponta több ezer ember mártózott meg a Strandfürdő 13 medencéjében. Az Aqua-Palace élményfürdő is teljes kapacitással működött a hosszú hétvége napjain. A csodás idő és a kellemes fürdőzés élménye mellett még Pünkösdi programok is várták vendégeinket. 

A hétvége mindegyik napján Miki Mini Partin buliztak az Aqua-Palace élményfürdőben. A Gyermekvilágon rengeteg szülő és gyermek szórakozott, vagy táncolt a legismertebb sláger zenékre és a jutalmuk sem maradt el: a Mikitől megszokott ajándékokhalom ismét gazdára talált a legbulisabb gyerekek és felnőttek között.

Pünkösd első napján a szaunázás szerelmeseinek kedveztünk az Aqua-Palace élményfürdőben. Akik fedett fürdőnk szolgáltatásait próbálták ki, azok délután kényeztető szauna-szeánszainkon is lazíthattak a Szaunavilágban, Nagy Attila szaunamester segítségével.

Vasárnap este 20 órától egy remek hangulatú Pünkösdi Habparty-n lazítottak és táncoltak kicsik és nagyok, napjaink legjobb és legújabb zenéire.

Pünkösd hétfőn, június 5-én délelőtt 11 órától a debreceni Bihari Banda Hagyományőrző Egyesület humoros néptánc bemutatóját láthatták fürdőzőink a nagyszínpadon. A nagy hőség ellenére gyönyörű ruhákat öltöttek magukra a táncosok, akiknek műsorát nagy örömmel fogadta a közönség.
Főleg Hajdúsági táncokat láthattak vendégeink, de egy-egy Mezőségi-, Felső-Tiszavidéki, Nádudvari Félfordulós és magyar verbunk mellett, a roma néptánc- és népzenei hagyományból is kaptunk ízelítőt. A műsor közepén még volt idő egy gyors esketésre is: két vendégünket gyorsan összeadta a "banda papja", akik pünkösdi király és királynőként fogadták az áldásokat és gratulációkat. Az előadást tapsviharral hálálta meg a nagyérdemű.
 
A nyári animációs programsorozat ezzel nem ért véget. Még csak most kezdődik a java. Június 17-től, minden nap egésznapos programok szórakoztatják majd a legkisebbeket és a felnőtteket. Hétvégente pedig látványanimációkkal várjuk majd vendégeinket!

Köszönjük, hogy minket választottak a Pünkösdi hosszú hétvégén is! Reméljük sikerült örömet szereznünk vízi élményeinkkel és programjainkkal!
 
Ne hagyják ki a többi rendezvényünket sem! Találkozzunk legközelebb is! Addig is kellemes fürdőzést és jó szórakozást kívánunk a Hungarospa fürdőkomplexumában!
 
SziZsu