2012. 11. 09. - 13:09

Pindasweda masszázs - Különleges kényeztetés mindenkinek!

Pindasweda masszázs - Különleges kényeztetés mindenkinek!
Aqua-palace élményfürőnkben számos wellness szolgáltatás közül választhatnak vendégeink. Különleges kényeztetéseink közé tartoznak a masszázsok, melyek gyógyítóan és frissítően hatnak tetsre és lélekre egyaránt. Ezek közül a Pindasweda masszázsterápiával ismerkedhetnek meg az alábbiakban.

Az Indiából származó Pindasweda masszázs az élet 5 elemével ajándékoz meg mindenkit. A csakrapontokat stimuláló aromamasszázs valóságos energiabomba testnek és léleknek. A rituálé során megtapasztalhatjuk a nyugalom, a harmónia és a biztonság teljességét. Gyógynövényekkel teli, finom tapintású, kellemesen meleg, kis zsákocskákkal gyengéden átmasszírozzák a már előre beolajozott testet.

page-500_20121109111014_37.jpg

Az illóolajok aromájának köszönhetően elutazhatunk lelkünk, szellemünk eddig még ismeretlen birodalmába, miközben az alkalmazott ayurvedikus anyagoknak és a masszázstechnikának köszönhetően testünk puhább lesz, megszabadul a méreganyagoktól, a gyulladások és a narancsbőr látványosan csökken. Ez a masszázsfajta serkenti a vérkeringést, ezzel működésbe hozva az izmokat és merev ízületeket, enyhíti a stressz hatásait. A masszázsterápia az izomzatot, a bőrt, a keringést frissíti fel és az idegrendszerre is nagyon jó hatással van, fokozza az izmok teljesítő képességét.

pindasweda-mozaik-2-500_20121109111014_82.jpg

Masszázs hatására az izomtónus csökken, felgyorsul az anyagcsere és így nő az izom rugalmassága, teljesítő képessége, javítja a bőr állapotát. A masszázs kitágítja a bőr pólusait, ezzel megkönnyítve a tápláló hatóanyagok felvételét. A gyógynövényekből felszabaduló illóolajok a bőrön keresztül felszívódva fejtik ki hatóanyagaikat, amelyek lehetnek: nyugtató, lazító, feszültségoldó, hangulatjavító hatásúak. Csökkenti a krónikus fájdalmakat, a masszázsterápia segít megszüntetni a fájdalmat előidéző problémát, betegséget.

Hogy tovább fokozzuk az élvezeteket érdemes a Pindasweda masszázs előtt felkészíteni testünket a spirituális ellazulásra és kényeztetésre az Aqua-Palace szaunavilágában.

Legújabb akciónkban November 5. és december 20. között hétfőtől csütörtökig az élményfürdő vendégei a belépőjegy megváltása után ingyenesen vehetik igénybe a szaunavilágot.

szauna-akcio-mozaik-500_20121109112735_97.jpg

A szaunázás a test és lélek legjobb karbantartója. Hetente egy-két óra a forró, száraz gőzben vagy a párás melegben, és megszabadulunk a gondoktól, bőrünk újra üde és rózsás lesz, miközben az immunrendszerünk is erősödik.

A szaunázás előnyei

Melegben az erek és pórusok kitágulnak, lehűléskor pedig összehúzódnak. Hatására a test könnyebben elviseli a hideget, erősödik az immunrendszer, javul a vérkeringés, a szervezet ellenállóbb lesz a vírusokkal szemben. A szaunázás megmozgatja az enyagcserét, csökken a reumatikus fájdalom, a hideg és a meleg váltogatása feszesíti, rugalmasabbá teszi a bőrt.

A két wellnes élmény tökéletes kiegészítője egymásnak, spirituális hatásaik gyógyító, pozitív energiával töltik fel a testet és a lelket egyaránt. Érdemes kipróbálni és összekötni ezt a két szolgáltatásunkat, hogy szervezetüket maximálisan felkészítsék a hűvösebb hónapokra.

Szeretettel várunk mindenkit különleges kényeztetéseinkre Aqua-Palace élményfürdőnkben!

Kellemes felfrissülést és feltöltődést kívánunk!

 

SziZsu