Örömnapon a Hungarospa kollektívája
A IX. Birka és Slambucfőző Örömnapot szeptember 7-én rendezték meg a hajdúszoboszlói repülőtéren, ahol több, mint 250 bográcsban rotyogott az étel és több ezer látogató volt. Az eseményen a Hungarospa Zrt. dolgozói is részt vettek.
Az Örömnapon a Hungarospa kollektívája15 bográcsban készítette a hagyományos ételeket, melyek elfogyasztásában több, mint 400 dolgozó segédkezett.
Voltak persze fürdődolgozók, akik nem tudtak kilátogatni a repülőtérre, mert a kánikulának köszönhetően a strandon közel tízezer vendég volt ezen a vasárnapon és az Aquaparkban is szeptemberi rekord forgalom volt. Ők talán majd jövőre vigasztalódhatnak.
A főzéssel kapcsolatos szervezési feladatokat a Hungarospa Szakszervezete és Üzemi Tanácsa végezte. Csaknem valamennyi üzletág, egység képviseltette magát.: (zárójelben a szakácsok)
Fürdőüzem csülökpörkölt, birkapörkölt (Tornyai Sándor)
Vízgazdálkodási csoport birkapörkölt (Nagy Sándor)
Diszpécserek töltött káposzta (Rózsa Gáborné)
Uszoda babgulyás (Kovács Zoltán)
Silver Terápia birkapörkölt (Bíró Magdolna és Kissné Pinczés Erika)
Labor-vízgazdálkodás birkapörkölt (Hegedűs László)
Hungaropsa Thermal Hotel birkapörkölt (Pinczés Károly)
birkapörkölt (Barbócz Sándor)
TMK üzem birkapörkölt (Komlósi Lajos)
Központi irodaház birkapörkölt (Nagy Sándor)
A nehéz, de sikeres szezon után megérdemeltek a Hungarospa dolgozói egy kis lazítást, szórakozást. A finom ételeken, italokon és kellemes beszélgetéseken túl többek között Mary Zsuzsi is emelte a hangulatot.