2017. 09. 07. - 19:45

Duplázott a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma az Év fürdője szavazáson

Duplázott a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma az Év fürdője szavazáson

Idén harmadjára rendezték meg a fürdők legnagyobb hazai online versenyét, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazást. A verseny történetében először megismételt győzelem született: Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa Hajdúszoboszló másodjára is a legjobban kedvelt hazai fürdő lett.

Az Év Fürdője közönségszavazását idén is a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A versenyben közel 200 hazai fürdő mérettette meg magát, 2017. június 1. és augusztus. 31 között, összesen 167 ezer szavazat érkezett, három kategóriában lehetett voksolni a kedvencekre.

A szervezők elárulták, hogy a Hungarospa viszonylag hamar az élre került, és minden héttel növelte az előnyét. A legnépszerűbb fürdő rekordszámú, több mint 11 000 szavazatot kapott, megelőzve a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt.

Az eredmény vendégeink elégedettségének, a jó időnek és a széleskörű szolgáltatásainknak, valamint mérsékelt árainknak köszönhető. A 2017-es szezont is rekorddal zártuk, hiszen 1,5 millió fürdőszolgáltatást értékesítettünk, a strandon 5%-al emelkedett a vendégforgalom, az Aquaparkban 11%-al. A kisgyermekes családok száma is évről évre növekszik, így az ő részükre már az idén átattunk egy új játszóteret a strandon, illetve a jövő nyáron már 2 új gyermekmedencével is várjuk őket. További, nagyszabású beruházásainkról  ITT írtunk korábban.

Ezúton is hálásan köszönjük vendégeinknek a bizalmat és a szavazatokat!

Visszavárja Önöket egész évben a Hungarospa fürdőkomplexuma!

 

SziZsu