Ahol a bio és a bor összeforr - XV. Bioétel és Borfesztivál Hajdúszoboszlón!
Kóstolta már a hajdúság legfinomabb bioételeit? Most már 15. alkalommal van rá lehetősége, legyen Vendégünk Hajdúszoboszlón 2017. szeptember 14-17 között a Bioétel és Borfesztiválon! Az őszi napsütés első sugarai, a gyógyvíz illata, a simogató hullámai, a fesztiváli programok és a gasztronómiai kínálat együttesen biztosítják az egyedi kikapcsolódást és teszik egyedivé a felüdülést!
Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptánc bemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.
A fesztivál programjai között mindenki megtalálhatja majd a kedvére való szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget.
Részletes program:
Jöjjön el Ön is családjával, baráti társasággal Hajdúszoboszlóra és pihenjenek fürdőnkben, kapcsolódjanak ki a Bioétel és Borfesztivál programjain!
SziZsu