A Covid-19 járványügyi készültség idején a biztonságos fürdőzés érdekében kérjük kedves vendégeinket a következő szabályok betartására:

 • SZÁJMASZK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ AZ ORVOSI RENDELŐBEN ÉS A KEZELŐHELYEKEN!
 •  LÁZZAL, HÁNYÁSOS-HASMENÉSES VAGY LÉGÚTI MEGBETEGEDÉSSEL TILOS A BELÉPÉS!
 • TARTSON 1,5 MÉTERES TÁVOLSÁGOT MINDENHOL: BELÉPTETÉSNÉL,  ÖLTÖZŐKBEN, ZUHANYZÓBAN, MEDENCÉKBEN, PIHENŐ TERÜLETEKEN, VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGEKNÉL!
 • A MEDENCÉK HASZNÁLATA ELŐTT ÉS UTÁN KÖTELEZŐ A MELEGVIZES SZAPPANOS ZUHANYZÁS!
 • RENDSZERESEN HASZNÁLJÁK A MOSDÓHELYISÉGEKBEN ELHELYEZETT KÉZFERTŐTLENÍTŐ (VIRUCID) SZEREKET ÉS KÖVESSÉK A HELYES KÉZMOSÁSI PIKTOGRAMBAN FOGLALTATKAT!
 • PAPUCS VISELÉSE KÖTELEZŐ! 
 • A MEDENCÉK MAXIMÁLIS TERHELHETŐSÉGÉNEK BETARTÁSA  KÖTELEZŐ!
 • KÉRJÜK, HOGY A MEDENCÉKET A KIJELÖLT LEJÁRATOKON KÖZELÍTSÉK MEG!
 • KÉRJÜK, HOGY A MEDENCÉKET CSAK ÜLŐFÜRDŐKÉNT HASZNÁLJÁK, NE BUKJANAK A VÍZ ALÁ, VALAMINT NYÍLT SEBBEL A MEDENCÉT NE HASZNÁLJÁK!
 • GYERMEK- ÉS PANCSOLÓMEDENCÉBEN FELNŐTTNEK TARTÓZKONDI TILOS!
 • A SZABÁLYOK BETARTÁSÁT A  SZEMÉLYZET FOLYAMATOSAN ELLENŐRZI

A Tisztifőorvos ajánlásai  a "Fürdőzés aranyszabályai" című kisfilmben:

 

A Hungarospa a vendégek biztonsága érdekében a következő megelőző intézkedéseket végzi: 

- Munkatársaink 30 percenként tisztítják a medencék kapaszkodóit és korlátjait, illetve óránként történik a mellékhelyiségek, zuhanyzók öltözőhelyiségek, öltözőszekrények, padok takarítása, fertőtlenítése, a helyiségek rendszeres szellőztetése.  Az Aqua-Palace  gyermekvilág szint játékai  naponta két alkalommal, valamint használat után tisztításra, fertőtlenítésre kerülnek. Törekedünk a közös terek, zuhanyzók, medencék, egyéb felületek, lábmosók higiéniai állapotának egésznapos fenntartására, az előírt takarítási útmutató teljeskörű betartásával.
 
- Fokozottan ügyelünk a medencék vízminőségének ellenőrzésére A klórszintet és a víz ph-értékét munkatársaink a nap folyamán rendszeresen ellenőrzik a hatékonyabb fertőtlenítés érdekében. Az ÁNTSZ előírásai alapján a medencéink vizében folyamatosan biztosítjuk a legalább 0,5 mg/l szabad aktív klór koncentrációját.
 
- Az Önök biztonsága érdekében a Gyógyfürdőben az orvosi rendelőben és kezelőhelyeken lévő eszközök és berendezések 30 percenként, illetve minden vendég után fertőtlenítésre kerül. Óránként megtörténik a mellékhelyiségek takarítása és fertőtlenítése, valamint az ajtókilincsek, ajtógombok, fogantyúk, csaptelepek, WC lehúzó fertőtlenítése.
 
- A pénztáraknál a torlódások elkerülése érdekében lehetőséget biztosítunk az online jegyvásárlásra is. Kérjük részesítsék előnyben a gyors, biztonságos  kártyás fizetési módokat, vagy használják jegykiadó automatáinkat. 
 
- A Hangosbemondó szolgáltatás egész nap több alkalommal  tájékoztatja vendégeinket a fürdő igénybevételére vonatkozó előírásokról.