2016. 07. 05. - 12:15

ZENE ÉS TÁNC MINDEN MENNYISÉGBEN A STRANDON!

ZENE ÉS TÁNC MINDEN MENNYISÉGBEN A STRANDON!

Az elmúlt hétvégén a kellemes fürdőzés élménye mellett számos programmal szórakoztattuk vendégeinket Strandfürdőnkben. A Hajdúsági Ízek Fesztiválja keretében pénteken, szombaton és vasárnap  már 15:00-tól elkezdődtek színes programjaink a II. számú medence melletti nagyszínpadon.

2016. július 1-én, 2-án és 3-án, egész nap különböző stílusú zenés-táncos produkciókkal találkozhattak fürdőzőink a Hungarospa strandfürdőjében. Volt néptánc, gimnasztika, hip-hop, ének és zene.

2016. július 1-én, pénteken 15 órától az Ukrán Állami Rádió és Televízió Kórusának színvonalas előadásait hallgathatták meg fürdőzőink, akiknek nagyon tetszett a csodás hangú tehetségek előadása. A műsornak legjobban ukrán vendégeink örültek, akik közül sokan gratuláltak a csoportnak és szervezőknek.

Júliusban elindítottuk legújabb programsorozatunkat, a zenés éjszakai fürdőzéseket Strandfürdőnkben. Sikeres és látványos programokkal színezzük az éjszakai fürdőzés élményét a nyár folyamán.Pénteken este 21 órától első alkalommal köszönthettük fürdőzőinket a Hungarospa zenés éjszakai fürdő programjain. Amíg a fesztiválon zajlottak a műsorok, addig fürdőzőink a medencékből hűsölve hallgathatták Korda György és Balázs Klári fantasztikus koncertjét.

Másnap, július 2-án, szombaton délután 14 órától a szlovákiai testvérvárosunk, Késmárk, Állami Művészeti Általános Iskolájának táncos tehetségeit láthatták színpadunkon vendégeink. A dinamikus és látványos előadás lenyűgözte fürdőzőinket, akik hatalmas tapssal hálálták meg a műsort.

A fiatal művészeket követően nem sokkal lépett színpadra a sztárvendég, Kökény Attila, aki kellemes, meghitt hangulatot varázsolt a forró, napfényes délutánba. Nemcsak a legújabb dalok, de a legismertebb dallamok, mint a Nincs semmi másom, vagy a Rád gondolok és a sírás fojtogat című szerzemények sem maradhattak el. De az énekes személyes kedvencei is helyet kaptak, mint például Cserháti Zsuzsa Kicsi gyere velem slágere vagy Kovács Kati Ha legközelebb látlak című örökzöldje, ahol háttértáncosnak felkérte a legbájosabb kislányokat is. Minden ismerős dallamot együtt énekelt az előadóval a közönség. Kökény Attila az Azért vannak a jóbarátok című slágerrel búcsúzott a strandrolóktól. A háromgyermekes sztárapuka már többször volt vendége fürdőkomplexumunknak, aki nem csak fellépőként, de családjával is sokszor ellátogatott már Hajdúszoboszlóra.

Szombaton este tovább folytatódott a zenés éjszakai fürdő rendezvény sorozatunk, így 22 órától a debreceni Carmen TSE East Siders Crew csapatát láthatták fürdőzőink a medencékből.  A táncosok már több alkalommal léptek fel a Hungarsopa fürdőjében és mindig hoztak magukkal valami újdonságot. Most sem volt ez másként: capoiera és hastánc is színesítette hip-hop tánc repertoárjukat.

Másnap, vasárnap délután, 15:00 órától ismét egy testvérvárosunk, a romániai Dicsőszentmárton néptáncosai mutatkoztak be a Strandon. Az idén 25. jubileumát ünneplő testvérvárosi kapcsolat alkalmából külön műsorral készültek Hajdúszoboszlónak és a fürdőzőknek. A népies ruhák és dallamok nemcsak a romániai vendégeinket, de minden vendégünk szívét melengette és sokan gratuláltak az előadás után a fellépőknek és a szervezőknek egyaránt.

Ezt követően 16:00-tól a nagyszínpadon az Attitude Táncegyüttes tanítványai nyűgöztek le mindenkit hajlékonyságukkal és látványos fellépésükkel. A mesterien hajlékony táncosok a klasszikus balett, a ritmikus gimnasztika, a modern tánc, a show tánc és az akrobatika elemeit ötvözik egy-egy koerográfia elsajátításánál.

Tartsanak velünk továbbra is a nyár folyamán, hiszen tartogatunk még további meglepéseket is!

Addig is kellemes fürdőzést és szuper nyarat kívánunk!

 

SziZsu