2016. 08. 08. - 14:50

Wolf Kati énekelt a Hungarospa Strandfürdőjében

Wolf Kati énekelt a Hungarospa Strandfürdőjében

Nyári programsorozatunk keretében a legutóbbi hétvégén, 2016. augusztus 6-án Wolf Katival fürdőzhettek vendégeink a szeszélyes nyári időben. A strandfürdő vendégeit még az időjárás sem tudta elriasztani a zenétől.

Nincs könnyű dolga a nyári sztárfellépőinknek, akik a Strandfürdő vendégeinek szeretnének énekelni. A borús, esős idő mindig szombat délutánonként akar rivaldafénybe kerülni, de szerencsére eddig még mindig nagy sikerrel és napsütésben koncertezhettünk a Hungarospa Strandfürdőjében.

Az X-faktor első szériájából megismert és azóta is töretlen sikerű énekesnő csodás hangja és profi előadása felrázta a strandoló közönséget a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban. Az eső előtti hőségben nem kis meglepetést okozott, hogy a sztár a magához ragadott napernyővel énekelt a színpadon. Wolf Kati hangja és a környezethez illő megjelenése levette a lábáról a közönséget, akik hatalmas tapssal és ovációval hálálták meg az előadást, rengeteget nevetve az énekesnővel.

Repertoárjában elsősorban saját dalokkal készült: az Utazás, vagy a Lángolj című szerzeményeket együtt énekelte a nagyérdeművel, de a legfrissebb Szabadnak lenni című dala is elsők között debütált a hajdúszoboszlói fürdővendégeknél. Nem maradhattak el még a Vár a holnap, a Hívjuk elő és az Az aki voltam című szerzemények sem. De megidézte Máté Péter örökzöld slágerét, a Zene nélkül mit érek én?-t vagy Katona Klári Vigyél el!című számát is. Zárásként, pedig az Eurovíziós dalfesztivál versenyéből megismert Szerelem miért múlsz? slágerrel búcsúzott el a vendégektől.

Vasárnap délután, augusztus 7-én, 15 órától a CAIRO együttes aratott osztatlan sikert a strand nagyszínpadán. Könnyed, nyárias, pop zenéjük remekül illett a környezethez és a fürdőzők hangulatához. Vendégeink végig táncolták és tapsolták az egy órás koncertet.

A triót követte a debreceni Carmen TSE East Siders Crew világbajnok táncosai nyűgözték le mindenkit. Többször léptek már a Hungarospa színpadára és mindig óriási sikert aratnak lendületes, figyelmet lekötő, színes show elemekkel tarkított táncukkal. A pörgős lányok, szaltókat ugró fiúk mindig tudnak valami újat mutatni.

Érdemes ellátogatni hozzánk, a következő hétvégén is színes programokkal várjuk vendégeinket Strandfürdőnkben!

További nyári, élménydús programjainkról ITT tájékozódhat!

 

SziZsu