2016. 06. 14. - 13:17

Wellness Világnapi élmények a Hungarospa füdőkomplexumában

Wellness Világnapi élmények a Hungarospa füdőkomplexumában

A már napok óta tartó esős, borús időjárás az elmúlt hétvége alkalmával sem kímélte a fürdővárosba érkező vendégeket. Szerencsére a Wellness Világnapján is sikerült vidámságot varázsolni vendégeink arcára színes programkínálatunkkal.

A Wellness Világnapja azon a nagyon egyszerű feltételezésen alapszik, hogy akár csak egy napra is, de érdemes figyelmet fordítani az egészségesebb életstílus gyakorlására. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint is a világ legfontosabb egészségügyi problémája a depresszió, amely közvetlen kapcsolatban van az alvászavarokkal, a stresszel és az elhízással is. A Wellness Világnapi akcióval a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. is a jó közérzet és az egészségmegőrzés fontosságát kívánja hangsúlyozni.Így 2016. június 11-én, szombaton, egész napos meglepetésekkel és élményekkel készültünk vendégeinknek. 

Aqua-Palace élményfürdőben egész nap, kényeztető talpreflex zóna masszázs akcióval leptük meg a hozzánk érkező vendégeinket. 

Délelőtt 10.30-tól és délután 14.30-tól a Strandfürdő tradicionális részén tartott 20 perces vidám vízi tornát Szűcsné Sári Mariann fittness és aerobic edző. A torna a hűvös időjárás ellenére is kellemes hangulatban zajlott vendégeink legnagyobb örömére és egészségére. Azok a vendégek sem maradtak ki az egészségmegőrzésből, akik Aqua-Palace fedett élményfürdőnk szolgáltatásit próbálták ki. Délután 13.30-tól Mariann humoros Vízi Zumba tornáján fáradhatatlanok voltak idősek és fiatalok egyaránt.

A rengeteg víziélmény után 16 órától a szaunázás szerelmeseinek különleges szauna-szeánszokkal kedveztünk az Aqua-Palace élményfürdő Szaunavilágában. A szeánszokat a Hungarospa egyik szaunamestere, Nagy Attila vezette, akinek különleges felöntéseinek köszönhetően egyedülálló kényeztetésben részesülhettek vendégeink.

Őszintén reméljük, hogy nem csak a világnapon, hanem minden egyes itt eltöltött napon a hozzánk érkező turisták felejthetetlen élményekkel térnek haza, és rövid időn belül újra meglátogatnak bennünket!

 

SziZsu