2019. 04. 07. - 17:05

Vietnámi delegáció látogatott a Hungarospa fürdőkomplexumba

Vietnámi delegáció látogatott a Hungarospa fürdőkomplexumba

2019. április 5-én a vietnámi Phu Yen tartományból egy 12 fős delegáció érkezett a Hungarospa fürdőkomplexumba a termálvíz hasznosítása terén való együttműködés kialaktása céljából. A tartományi vezetők külügyi egyeztetések eredményeként Hajdú-Bihar megyét választották látogatásuk helyszínéül, azon belül Hajdúszoboszlót, mivel a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumot példaértékűnek tekintik a saját fejlesztéseik számára.  A megye és a delegáció vezetői  között együttműködési megállapodás aláírására is sor került. 

A delegációt Czeglédi Gyula vezérigazgató és szakmai vezető munkatársai fogadták a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben. A vendégeket a fürdő üzemeltetésével és a vízkitermeléssel kapcsolatos szakmai kérdések, valamint a gyógyászati tevékenység  érdekelték elsősorban.

fogadás gyógyfolyosón

Dr Kálmánchelyi Judit reumatológus tartott szakmai tájékoztatót a hajdúszoboszlói gyógyvíz  gyógyhatásáról, a gyógyfürdőben igénybe vehető kezelésekről és orvosi kutatásainkról is.  A programban szerepelt kezelések megtekintése. A vendégek különös érdeklődéssel kísérték a súlyfürdőt és az iszappakolást.

súlyfürdőben iszapban

A gyógyászat megtekintése után a Vietnámból érkezett  vendégek ellátogattak az Aqua-Palace Élményfürdőbe is, ahol a wellness és fitness szolgáltatásokkal ismerkedtek. 

56759197_268941910723258_1805066237865099264_n

A program zárásaként a Hungarospa Thermal Hotelben egy vacsorára látta vendégül a delegációt a Hungarospa. 

pohárköszöntő

 

KZS