2016. 05. 18. - 09:22

Vidám, mosolygós hétvége szomorkás időben a Hungarospa fürdőkomplexumában

Vidám, mosolygós hétvége szomorkás időben a Hungarospa fürdőkomplexumában

2016. május 14. és 16. között Pünkösdkor számos programmal egészítettük ki a fürdőzés élményét. Ezen a hétvégén az esős idő ellenére is sokan látogattak el a Hungarospa fürdőkomplexumába.

A már napok óta tartó esős, borús időjárás az elmúlt hétvége alkalmával sem kímélte a fürdővárosba érkező vendégeket. Szerencsére Pünkösdkor is sikerült vidámságot varázsolni vendégeink arcára színes programkínálatunkkal. Aqua-Palace élményfürdőnkben a szaunázás szerelmesei 2016. május 14-én szombaton, ingyenes szauna-szeánszokon vehettek részt délután 17 órától, ahol Miron Zsófia szauna mester különleges felöntéseinek köszönhetően egyedülálló kényeztetésben részesülhettek vendégeink.

Másnap, május 15-én vasárnap, este 20 órától egy remek hangulatú Pünkösdi Habparty-n lazítottak és táncoltak kicsik és nagyok, napjaink legjobb és legújabb zenéire.

Az ünnep második napján, 2016. május 16-án hétfőn, délelőtt 11 órától láthatták fürdőzőink a debreceni Bihari Banda Hagyományőrző Egyesület műsorát Strandfürdőnkben.  Gyönyörű népi ruhákat öltöttek magukra a táncosok, akiknek előadását nagy örömmel fogadták vendégeink. A műsorszámok közben és végén tapsvihar jelezte a közönség elégedettségét.

Az Aqua-Palace élményfürdő legkisebb vendégeinek önfeledt szórakozásáról a Miki Mini Party is gondoskodott mindhárom napon. A közkedvelt családi animáción sok gyermek táncolt és énekelt, ráadásul a már megszokott ajándék-halom ismét sok kis gazdára talált a legbulisabb gyerekek és felnőttek között.

Őszintén reméljük, hogy nem csak a pünkösdi ünnepen, hanem minden egyes itt eltöltött napon, a hozzánk érkező vendégek felejthetetlen élményekkel térnek haza, és rövid időn belül újra meglátogatnak bennünket!

 

SziZsu