2016. 08. 01. - 08:32

Veres Mónika Nikával fürdőztünk a Strandok éjszakáján a Hungarospa Strandfürdőjében!

Veres Mónika Nikával fürdőztünk a Strandok éjszakáján a Hungarospa Strandfürdőjében!

Sztárvendégünkkel, Veres Mónika Nika csodás hangjával fokoztuk az éjszakai fürdőzés élményét a Hungarospa strandfürdőjében. Az énekesnő bája és hangja több mint 300 vendéget varázsolt el a forró pénteki éjszakán.

2016. július 29-én, pénteken a Strandok éjszakája rendezvény országos programsorozatának keretében, immár 7. alkalommal élvezhették vendégeinknek az éjszakai fürdőzés élményét, amit különleges élménnyel is kiegészítettünk. A 21 órától 24 óráig tartó eseményen Veres Mónika Nika lépett színpadra.

Az énekesnőt a 2012-es The Voice című műsorban ismerhette meg újra a nagyközönség. A sztár a tehetségkutató show előtt is az énekléssel foglalkozott, hiszen 2008-ban Zárva a mennyország címmel duettet énekelt Alexandrával. A Megasztár 2008-as és 2010-es szériájának állandó vokálosa, illetve a 2012-es és 2016-os Eurovíziós Dalverseny magyarországi nemzeti szériájának egyik döntőse, emellett a Magyarország, szeretlek! című műsor vokalistája volt. De számos fellépése és tematikus előadása is van országszerte különböző színházakban és klubokban. Az egykori bájos kislány, aki csak annyit kért: "papa, ne félts", már felnőtt, és igazi dívaként aratja sikereit immár szóló énekesnőként.

Pénteken 22 órától a Hungarospa Strandfürdőjében mutatta meg tehetségét a fürdőzőknek, nem első alkalommal. Korábban, május végén a gyerekeknek okozott felejthetetlen perceket a Strandfürdő Vízipók Meseszínpadán.

Nika  a legsikeresebb slágerével a 2012-es Száz felvonás című dallal nyitotta a műsorát, amit óriási ovációval köszöntöttek vendégeink. Az este folyamán megidézte kedvenc előadóinak slágereit: Whitney Hustont, Tina Turnert, Marvin Gaye - Ain't no mountain high enough örökzöld slágerét, Cserháti Zsuzsa - Akad amit nem gyógyít meg az idő sem című csodálatos számát és különleges feldolgozásban hallhattuk Bruno Mars - Grenade című nagysikerű slágerét. Az énekesnő a kedvenc előadóitól hozott dalok mellett, saját, ismert számait is elénekelte: a Lélegzem, vagy az Emlékkép is óriási sikeret aratott. Minden egyes számot teljes profizmussal és átéléssel adott elő. Zárásként, pedig a 2016-os Eurovíziós dalfesztivál versenyéből megismert Beautiful Love című slágerrel köszönt el a vendégektől. 

Izgalmas, különleges élményt, minőségi zenét és emlékezetes perceket nyújtott az este fürdőzőinknek.

A műsor után sem rohant el rögtön, egy-egy fénykép, vagy autogram erejéig még váltott pár szót a rajongókkal.

Részletek a koncertből:

 

A vendégek 22.00-kor és 23.00-kor a Hullámmedencében is megmártózhattak, amelyet hangulatosan megvilágítottak a fürdő szakemberei. Az eseményen szép számú érdeklődő, több mint háromszáz ember vett rész.

Köszönjük, hogy velünk tartottak a Hungarospa Strandok éjszakája rendezvényén, legyenek a vendégeink legközelebb is!

 

SziZsu