2018. 11. 27. - 18:05

Véradóbarát Munkahely elismerést kapott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt

Véradóbarát Munkahely elismerést kapott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt
2018. november 27-én, a Véradók Napján a budapesti Gerbeaud Házban a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat elismerésket adott át. Véradóbarát Munkahely elismerést kapott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt., melyet Czeglédi Gyula vezérigazgató vett át. 

1988 óta  tartják Magyaroszágon a Véradók Napját. Hagyományosan ezen a napon köszöntik a véradásban tevékenykedőket. Idén 64 elismerést adtak át három kategóriában: sokszoros véradók, a véradás szervezésében tevékenykedők és véradóbarát munkahelyek. 

Húsz hazai munkahely részesült elismerésben, köztük a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Az oklevelet  dr. Göndöcs Zsigmond, a Magyar Vöröskereszt elnöke és Kardos István főigazgató adták át Czeglédi Gyula vezérigazgatónak.

oklevéllel

 

Az elismerést azok a munkahelyek kapják, akik dolgozóikat arra ösztönzik, hogy minél nagobb számban vegyenek részt a társadalmi szerepvállalás ezen formájában. 

oklevél800

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.ezúton is köszöni dolgozóinak a véradás által  a rászorulóknak nyújtott önzetlen segítséget!

 

KZS