2016. 08. 16. - 09:45

Vastag Tamással táncoltak és fürdőztek vendégeink a Hungarospa Strandfürdőjében!

Vastag Tamással táncoltak és fürdőztek vendégeink a Hungarospa Strandfürdőjében!

Nyári sztárfellépős programjaink keretében az utolsó előtti hétvégén, 2016. augusztus 13-án ás 14-én Vastag Tomival  és kiváló táncosokkal találkozhattak vendégeink.

Szenzációs hangulatban és napsütésben telt el az elmúlt hétvége Strandfürdőnkben. Szombaton délután 16 órától Vastag Tomi táncoltatta meg a fürdővendégeket. A koncert során több dallam is ismerősen szólt, mint például a Pocsolyába léptem Takáts Tamástól, Elvis Presley-től a Blue Suede Shoes, vagy az Azért vannak a jó barátok Máté Pétertől, de természetesen, az Őrizd az álmod, és az Egy biztos hely című saját szerzeményeit, is hallhattuk. Az előadás végén búcsúzóul unplagged énekelte együtt a közönséggel Demjén Ferenc Jégből vagyok népszerű slágerét és hatalmas ováció kíséretében búcsúzott a nagyérdeműtől.

Este 22 órától  a Debreceni Hajdú Táncegyüttes érkezett a strand Tradicionális részére, hogy a magyar népzene élményét és táncvilágát különleges módon szőjjék bele az éjszakai fürdő hangulatába. A fellépők Szatmári, Hajdúsági- és Erdélyi táncokkal készültek az éjszakai fürdő vendégeinek, akik tapssal fejezték ki elismerésüket.

Vasárnap délután, augusztus 14-én, 16 órától a debreceni Piruett Táncstúdió magyar-, európa- és világbajnok táncosai nyűgözték le vendégeinket a II. számú medence nagyszínpadán. A különböző korcsoportú fellépők, egészen az óvodásoktól kamaszokig, profi mozgásukkal és felkészültségükkel belopták magukat a fürdőzők szívébe. A gyermekeket az egyesület elnöke, Simonyi Kitti készíti fel a fellépésekre és a versenyekre.

Reméljük, hogy sikerült felejthetetlen pillanatokat szerezni mindenkinek!

Szeretettel várjuk Önöket a következő hétvégén is Strandfürdőnkbe, legyenek a vendégeink!

 

SziZsu