2020. 05. 26. - 11:11

Válassza az online vagy bankkártyás fizetésimódot a biztonságos jegyvásárlás érdekében!

Válassza az online vagy bankkártyás fizetésimódot a biztonságos jegyvásárlás érdekében!
A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-nek kiemelt célja a fizikai érintkezések minimálisra korlátozása. Fontos, hogy lehetőség szerint minél többen használják az online jegyvásárlás lehetőségét, ezzel is csökkentve a vírus terjedésének kockázatát.

A koronavírus elleni küzdelem része – többek között – a készpénzmentes fizetés arányának jelentős növelése, a fizikai kapcsolatok minimalizálása a fizetések során. A kormány ennek érdekében a veszélyhelyzetre tekintettel megemelte az érintésmentes, köznyelvi nevén pay pass-os fizetések értékhatárát 5 ezer forintról 15 ezer forintra.

153115s

Társaságunk továbbra is hangsúlyosan kéri vendégeit, hogy  a sorban állás és személyes érintkezések csökkentése érdekében jegy- és bérletvásárláskor részesítsék előnyben a Hungarospa weboldalán (https://www.hungarospa.hu/hu/webshop) található online jegyvásárlás lehetőségét, vagy a bankkártyás fizetés alkalmazását. Az elektronikus és érintésmentes jegyvásárlás követelményeinek jegyértékesítő rendszerünk maradéktalanul megfelel. Az online vásárolt jegy további előnye, hogy a strandra belépés is lehet teljesen érintésmentes, hiszen a vendég mobiltelefonjának segítségével történik az online jegy leolvasása.

online-shopping01-1

Ezeken túl a jegypénztárainknál történő vásárláskor is lehetőség van az érintésmentes bankkártyás fizetésre, mert minden pénztárunk POS terminállal van felszerelve, illetve használhatóak a bejáratoknál elhelyezett jegykiadó automatáink is. Így a  pénztáros, és a vendégek közti kontaktus is lényegesen lecsökkenthető, illetve teljesen kizárható.

shutterstock_142320157

Megkérjük vendégeinket, hogy a fenti javaslatokat figyelembe véve vásárolják meg belépőjegyeiket!

 

SziZsu