2021. 06. 18. - 17:19

Ünnepélyesen átadásra került a Prémium Zóna

Ünnepélyesen átadásra került a Prémium Zóna
Ünnepélyes megnyitó és sajtótájékoztató keretében 2021. június 18-án átadásra került  a  Hungarospa Prémium Zóna fejlesztése.

A Kisfaludy Turisztika Fejlesztési Program keretében a  “Strandfürdő minőségi kínálatbővítése, új egyedi élményövezet kialakításával ” című projekt  a Magyar Állam 1,5 milliárdos  támogatásával valósult meg, a teljes beruház összege közel 3,5 milliárd forint volt.

A több mint száz meghívott vendéget először Bodó Sándor országgyűlési képviselő, Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturizmusért felelős igazgatója, valamint  Czeglédi Gyula polgármester köszöntötte. Ezt követően Kircsi Lajos vezérigazgató tartott rövid tájékoztatót a projekt fő elemeiről, bemutatta a három medencecsoportot, a Plitvice, Tahati s Amazonas medencéket. Végül a kivitelező Magyar Mélyépítő képviseletében Dudás Róbert ügyvezető  beszélt a fejlesztésről.

A beszédek után a történelmi egyházak képviselői áldást mondtak az új létesítményekre, majd a fővendégek átvágták a szalagot.

szalagátátvágás

Ezt követően táncos  műsor szórakoztatta a vendégeket, majd egy séta keretében a meghívott vendégek megtekintették a Prémium Zóna medencéit és vízi attrakcióit.  A vendégek séta közben olyan különböző attrakciókat tekinthettek meg, mint a jégszobrászat vagy a gyümölcsfaragás. A záró rendezvényt a Prémium Zóna önkiszolgáló éttermében rendezett  fogadás és sajtótájékoztató zárta.

Az átadó ünnepségről készült tudósítást itt tekinthetik meg: