2016. 10. 05. - 08:47

Ünnepeljék velünk a Magyar Fürdőkultúra Napját a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Ünnepeljék velünk a Magyar Fürdőkultúra Napját a Hungarospa fürdőkomplexumában!

A Magyar Fürdőszövetség a Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján szervezi. A Magyar Fürdőkultúra Napjának célja a magyarországi több ezer éves fürdőkultúra gyökereinek és értékeinek megismertetése.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. mint eddig minden évben idén is csatlakozik e nemes kezdeményezéshez, amit már hatodik alkalommal, 2016. október 8-án, szombaton rendez meg a Magyar Fürdőszövetség a magyarországi fürdőkkel karöltve. 2016-ban az úszás és annak kialakulása, magyarországi helyzete és eredményei kerültek a figyelem középpontjába, melyről a csatlakozó fürdők és a Hungarospa transzparensek segítségével tájékoztatja majd a vendégeket.

A Hungarospa gyógyfürdőjében az év minden napján  regenerálódhatunk a gyógyvíz által, a különböző mozgásszervi, idegrendszeri, nőgyógyászati, stb. betegségekre gyógymódot kaphatunk. Az  uszodában úszhatunk, szaunázhatunk. Az Aqua-Palace élményfürdőben a tematikus medencéket, csúszdákat használva  felejthetetlen víziélményekben lehet részünk.

Látogassanak el hozzánk 2016. október 8-án és legyenek a fürdőzés ünnepnapján is kiemelt vendégeink!

 

SziZsu