2020. 06. 02. - 08:00

Újraindult a gyógyászat  a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben

Újraindult a gyógyászat  a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben

2020. június 2-től részlegesen ismét lehet az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezeléseket igénybe venni a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben hétköznapokon 9-16 óráig. Kivételt képeznek a gyógyvizes kezelések és az aeroszol képződéssel járó kezelések. A hatósági előírásoknak megfelelően a gyógyvizes medencék nem üzemelnek.

Igénybe vehető kezelések: gyógymasszázs, iszappakolás,  száraz gyógytorna (max 5 fő) , komplex fürdőgyógyászati ellátás keretében elektroterápiás kezelések: lézer, ultrahang, Bemer, Interferencia, TENS, diadynamic, szelektív ingeráram, mágneskarika.

masszázs_385x258 

A gyógyászati kezelést igénybe vevők a strandon tudnak átöltözi, zuhanyozni, a strand medencékben fürödni. Kezelési napokon a kezelőlappal  rendelkezőknek díjmentesen pihenőágyat biztosítunk a strandfürdőben.

Strandúj.1000

A gyógyfürdő  orvosi rendelőjében vizsgálat előtt testhőmérséklet mérés  történik, 37,2 C° felett a belépés nem engedélyezett.

Belépésnél és várakozásnál kérjük a  1,5 méter távolságtartás betartását!  Papucs, vagy lábbeli viselése kötelező.

A strandon a medencében fürdőzés előtt és után kötelező a zuhanyzás, valamint a távolságtartás.  

A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a Hungarospa a gyógyászaton is  fokozottan ügyel a higiéniai előírások betartására:

- belépéskor és a mosdóhelyiségekben a vendégek részére kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk,

- kezelő személyzetünk maszkot visel

-a korlátokat, pultokat,  az orvosi rendelőben és kezelőhelyeken lévő eszközöket, berendezéseket 30 percenként, illetve minden vendég után fertőtlenítjük

-a mellékhelyiségeket óránként takarítjuk, fertőtlenítjük.

A járványveszély idején a gyógyfürdőben kérjük a következő házirendet betartani: Házirend Gyógyfürdő