2017. 10. 20. - 00:00

Újra találkoztak egymással a Hungarospa fürdőkomplexum nyugdíjas dolgozói

Újra találkoztak egymással a Hungarospa fürdőkomplexum nyugdíjas dolgozói

2017. október 18-án, 118 volt fürdődolgozó vett részt a Hungarospa Thermal Hotel***superior éttermében megrendezett kellemes összejövetelen.

A hagyományokhoz híven, minden évben az év végéhez közelítve egy nyugdíjas találkozóval kedveskedik a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. jelenlegi menedzsmentje a társaság egykori dolgozóinak.

Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a meghívott vendégeket és beszámolt Társaságunk ezévi kiemelkedő eredményeiről, főbb eseményeiről, valamint a jövőben megvalósuló fejlesztésekről és tervekről is tájékoztatta a jelenlévőket. Beszédében megemlítette, hogy az idei sikeres munkáért 2017-ben a Termalfurdo.hu szervezésében megrendezett online közönségszavazáson már második alkalommal nyerte el az "Év legjobb fürdője 2017" címet a Hungarospa.

A beszámolót követően a rendezvényen bemutatkozott a Debreceni Kenguru Tánc és Sportiskola akrobatikus rock&roll hajdúszoboszlói csoportja. A kiváló kis tehetségek lendületes és látványos előadással ajándékozták meg az egykori- és jelenlegi munkatársakat.

A táncbemutatót a pohárköszöntő követte, majd egy kellemes hangulatú vacsora vette kezdetét. A vacsora alatt a munkatársak sokat beszélgettek egymással az elmúlt időkről és a jelenlegi életükről. Mindemellett kis ajándékkal is kedveskedett Társaságunk az egykori munkatársaknak.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. nagyon jó egészséget és boldog, hosszú életet kíván a nyugalmazott munkatársaknak!

 

SziZsu