2019. 10. 04. - 09:32

Újra Szaunázók hétvégéje az Aqua-Palace élményfürdőben

Újra Szaunázók hétvégéje az Aqua-Palace élményfürdőben
A Hungarospa fürdőkomplexuma is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére indított Szaunázók hétvégéjéhez. A programokra 2019. október 5-én szombaton és október 6-án vasárnap kerül az Aqua-Palace élményfürdő Szaunavilágában.
Tavaly nagy sikerrel szervezte meg a Szaunázók hétvégéjét a Magyar Fürdőszövetség. Az új kezdeményezés elnyerte a fürdőlátogatók tetszését, így idén is tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői, így a hajdúszoboszlói Hungarospa is.
Vegyen részt Ön is különleges szauna-szeánszainkon, ahol szaunamesterünk garantáltan gondoskodik a jó hangulatról és a forróságról is! Az izzasztó pillanatok után pedig kellemesen ellazulhatnak, vagy felfrissülhetnek az élményfürdő exkluzív medencéiben.
 
Szaunázók hétvégéje 2019-page-001 (1)
 
A hétvége során a 31 csatlakozó fürdő szabadon szervezhet a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 5-én 16.00 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni az ország több településén Bükfürdőtől Kisújszállásig.
 
A Szaunázók hétvégéje a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánja felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy tovább növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.
 
A szeánszok élményfürdő- és szauna belépővel ingyenesen látogathatók!.A szauna szeánszokra korlátozott számban lehet jelentkezni a szaunakezelőnél.
 
SziZsu