2017. 01. 03. - 10:01

Újra bikiniben ünnepeltünk szilveszterkor az Aqua-Palace élményfürdőben!

Újra bikiniben ünnepeltünk szilveszterkor az Aqua-Palace élményfürdőben!

A 2016-os évet is sikerült Magyarország legnagyobb medencés fürdőruhás habpartyjával zárni az Aqua-Palace élményfürdőben. Minden alkalommal rengetegen érkeznek hozzánk szilveszterezni határon innen és túl. Közel 1000 vendég bulizott hajnalig a habtengerben immár ötödik alkalommal.

A szilveszteri szokásoktól eltérő, exkluzív környezetben, kivételes műsorokkal, zenével és látványelemekkel zajlott az éjszakai szilveszteri fürdőbuli az Aqua-Palace élményfürdőben.

Már ötödik alkalommal jöttek el hozzánk szilveszterezni belföldről, és a határon túlról egyaránt, hogy felejthetetlen élményekkel köszöntsék az újévet.

Az öltözőből a medencetérbe érve rögtön egy-egy welcome drink várta a fürdőruhás vendégeket, míg a fürdőtérben lézer- és animált habshow fokozta tovább a hangulatot, amit DJ Pici zenei összeállítása tett teljessé.

A határon túli vendégeink tiszteletére 23 órakor már a romániai újévet köszönthettük egy-egy pohár pezsgővel. Az újév örömét előzte meg a LedDance Hungary tánccsoportja, akik 22 órakor robbantották fel a "színpadot". Félórás, elképesztően látványos ledfényes műsorral készültek és varázslatos hangulatot termtettek a Fürdőtérben. Hatalmas ováció kísérte a produkciójukat. Egy kis ízelítő a műsorból és a bulihangulatból:

 

Ezt követően DJ Pici felpörgette a lemezjátszóit és egy rögtönzött koerográfiával készítette elő az újévi hangulatot. A különleges produkciót követően a magyar himnusz és pezsgő kíséretében köszönthettük együtt vendégeinkkel a magyarországi újévet.

Így búcsúztattuk 2016-ot a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Aqua-Palace élményfürdőjében!

Reméljük, hogy idén is találkozunk, aki pedig kimaradt, tartson velünk legközelebb!

Szeretettel várunk mindenkit fürdőkomplexumunkba 2017-ben is!

 

SziZsu