2018. 04. 17. - 10:50

Újdonságok, tervek, programok az Év fürdőjében

Újdonságok, tervek, programok az Év fürdőjében

Minden idők legeredményesebb évét zárta tavaly a Hungarospa, ráadásul a termalfudo.hu  online közönségszavazásán immár második alkalommal az „Év fürdője” címet is elnyerte Magyarországon. A feltételek adottak ahhoz, hogy tovább növekedjen a vendégforgalom.

Az idei év újdonsága két új gyermek medence a strandon.

2018-ban egy nagyszabású, másfél milliárd forintot értékű fürdőfejlesztés megkezdésére készülünk.  A strandfürdőben, a csónakázó tó partján új, egyedi élményövezetet alakítunk ki, mely minőségi igényeket elégít ki. A beruházás a Debrecen, Hajdúszoboszló Hortobágy, Tisza-tó kiemelt térség fejlesztésének részeként valósul meg a magyar állam támogatásával.

Saját beruházásként mobilházak beszerzésével a Thermal Kemping szolgáltatásait idén tavasszal bővítettük. A vendégek biztonságát szolgáló kamerarendszert tovább fejlesztjük. Az idei fejlesztési feladatok között szerepel az Aqua-Palace Élményfürdő mellé tervezett fedett csúszdapark, valamint új  vendéglátó egységek  tervezési munkálatai.

Idén  április 28-án nyit a  hajdúszoboszlói strand. A nyitás alkalmából nagyszabású ingyenes esti  "Zenevonat" élőkoncerten vehetnek részt a vendégek, ahol fellépnek az LGT sztárjai. 

Nyitáskor  a tradicionális strandrész várja a vendégeket. Pünkösdkor (május 19-21) az Omega medencét és a két új gyeremek medencét is birtokba vehetik a strandolók, május 26-tól pedig már  a mediterrán tengerparti medence és az úszómedence is rendelkezésre áll. Strandnyitáskor jó idő esetén hétvégéken, május 26-tól  minden nap nyitva tart az Aquapark, ahol összesen 15 izgalmas kalandcsúszda várja a csobbanás szerelmeseit. A 6-12 éves gyerekek számára az Aquapark gyermek kalandmedencéket is kínál.

Idén nyáron is sok-sok programmal várjuk vendégeinket. A nyári főszezonban minden hétvégén napközbeni zenés-táncos programok lesznek szombat délutánonként egy-egy sztár fellépővel, valamint pénteken és szombaton zenés esti fürdőzésre invitáljuk vendégeinket.  A gyerekeket és szüleiket a strand „Vízipók meseszínpadán” minden nap a különböző családi animációk szórakoztatják. Július 27-től augusztus 10-ig a Minimax gyerekstrand helyszíne leszünk.   A fiatalok számára idén is lesz a tengerparton habshow, valamint disco.  Augusztus 18-án egy "Piramis évek" élőkoncert zárja a  nyári rendezvények sorát.

Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő minden időjárási körülmény esetén,  minden korosztály számára exkluzív vízi élményeket nyújt élménymedencéivel, wellness, fitness szolgáltatásaival, szörf pályájával. Itt található a legnagyobb hazai gyerekvilág bébi és családi medencékkel. 

Az idősebbeknek és gyógyulni vágyóknak ajánljuk a Gyógyfürdőben  az egészségbiztosítás  által támogatott, jól ismert gyógyfürdő kezeléseket, melyeket egész évben kedvezményes csomagáron vehetik igénybe. A Gyógyfürdő saját reumatológus orvosai beutaló és várólista nélkül írják fel a kezeléseket.

A Hungarospa saját szálláshelyei sokféle szállásigényt elégítenek ki kedvező árakon: Hungarospa Thermal Hotel*** superior, Thermal Kemping sátor- és lakókocsihelyekkel, mobilházakkal,  Hajdú kemping faházakkal, motellel, sátor- és lakókocsihelyekkel. A Thermal Tourist utazási iroda szintén többféle kategóriában kínál szállásokat.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumában 2018-ban is ötcsillagos víziélményekkel és egészségmegőrző szolgáltatások széles választékával  várjuk kedves vendégeinket!

A legtöbb víziélményt továbbra is a Hungarospa Hajdúszoboszló nyújtja!

 

Információ, szállásközvetítés: Thermal Tourist Utazási Iroda 

4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.

Tel: 52/558-551

e-mail: thermaltoursit@hungarospa.hu