szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2022. 11. 25. 08:45

Újabb minőségi díjat kapott a Hungarospa Hajdúszoboszló

Újabb minőségi díjat kapott a Hungarospa Hajdúszoboszló

A Szallas.hu Díjátadó gáláján az Év Turisztikai Attrakciója III. helyezését érte el a Hungarospa Hajdúszoboszló. 

 

Az idén tíz éves Szallas.hu 2022. november 24-én a Bálnában tartotta Kiemelt partner találkozóját és díjátadó gáláját, ahol díjazták a szakmai zsűri és a vendégek értékelése alapján az Év Szállását, az Év Turisztikai Települését és az Év Turisztikai Attrakcióját. 

A Hungarospa Hajdúszoboszló minőségi díj kategóriában ért el harmadik helyezést, ami azt jelenti hogy a vendégek véleménye, értékelése alapján kapta meg az elismerést. 

Köszönjük vendégeinknek a sok-sok pozitív értékelést!

díjátadó.1000

A díjat átvette Kállai Zsuzsa, a Hungarospa marketing és értékesítési vezetője. 

A díjátadón még egy minőségi díj Hajdúszoboszlóra került, hiszen a Hotel Délibáb 4 csillagos kategóriában szintén vendégértékelések alapján harmadik helyezést ért el. 

Az Év Turisztikai Települése Debrecen lett. Gratulálunk a Hotel Délibábnak és Debrecennek az elismeréshez!

Debrecennel

A fotón: Katona Ilona szállodaigazgató, Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, Kállai Zsuzsa marketing vezető, Tóth-Megyesi Enikő és a Visit Debrecen munkatársai

A további díjazottakról ezen a linken olvashatnak. Gratulálunk minden díjazottnak!

A Szallas.hu kiemelt partnere a Hungarospa Thermal Hotel***, a szállodát a partner találkozón Katona Ilona szállodaigazgató képviselte.