2008. 02. 06. - 08:30

Új prospektus készült a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. kempingjeiről

Új prospektus készült a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. kempingjeiről
A cég 2 kemping szálláshelyének népszerűsítése érdekében készített el egy képekkel illusztrált tájékoztató prospektust magyar és német nyelven.
A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. egész évben üzemelő három csillagos Thermal Kempingje Európa legnagyobb fürdőkomplexumának területén fekszik és közvetlen átjárás biztosított a 30 hektáros strandfürdőbe és az uszodába. A szabadidő kellemes eltöltését szolgálják a kempinggel szomszédos sportcentrum szolgáltatásai: teniszpályák, műfüves sportpálya, kispályás focipálya, strandröplabda pálya és lábtenisz.
A május 1. és szeptember 30. közötti időszakban üzemelő Hajdú Kempingben a 100 db lakókocsi hely mellett a 4 hektáros fás, füves területen komfortos faházak, üdülőházak is várják a vendégeket. A kempinget igénybevevők kedvező áron válthatnak belépőt a fürdőkomplexumba.

Az elkészült, információban gazdag, színes fotókkal ellátott prospektust, a cég minél szélesebb körben terjeszti. Ezzel a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. célkitűzése kemping üzletága versenyhelyzetének további erősítése.

kempingprosimagyarcim500_579_20080206153054_87.JPG


A kempingek népszerűsítésének céljából vesz részt a Zrt. 2008-ban is több, kifejezetten kempingezőknek szóló utazási kiállításon. A február 6-tól 10-ig, a németországi Essen-ben zajló utazási vásáron saját kiállítási standon, Novák Karin kempingvezető képviseli a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-t.