szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2022. 04. 05. 10:45

Új előfoglalási rendszer a gyógyászaton

Új előfoglalási rendszer a gyógyászaton

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy gyógyászatunkon kialakítottunk egy új előfoglalási rendszert, mellyel garantálni tudjuk a hozzánk érkezőknek a kezelések igénybe vételének lehetőségét. A változtatásra azért volt szükség, mert az előző évi tapasztalatok alapján gyógyászati csúcsidőszakban a vendégigények várhatóan meghaladják a kapacitásunkat.

Az egészségbiztosítás által támogatott kezelések következő hétre történő előfoglalása történhet telefonon, a 06-52-558-558/210 -es telefonszámon kedden és szerdán 8-16 óráig, csütörtökön 8.11.30-ig, vagy az elojegyzes@hungarospa.hu e-mail címen csütörtökön 11.30-ig.
A foglaláshoz meg kell adni a nevet, TAJ számot és születési dátumot, illetve jelezni kell, hogy a 03-08 gyógytényező közül (03  iszappakolás, 04 súlyfürdő, 05 szénsavas fürdő, 06 orvosi masszázs, 07 vízalatti sugármasszázs, 08 vízalatti csoportos torna) melyeket szeretné igénybe venni. Az elektroterápiás kezelésekre csak érkezés után adunk időpontot.  Az előfoglalás csak minimum 5 napra szóló kezeléscsomag vásárlása esetén lehetséges. A betegnek reumatológus szakorvosi vizsgálatra vasárnap délután meg kell érkeznie és a kezeléscsomagot ki kell fizetnie.  Amennyiben vasárnap nem érkezik meg a beteg, az előfoglalás automatikusan törlődik.
 
 
Hűséges, visszatérő törzsvendégeinknek továbbra is 10%-os kedvezményt nyújtunk  a egészségbiztosítás által támogatott gyógykezeléseink térítési díjából.
További kedvezményeink:
  • A csomag egy pohár gyógyteát, vagy Pávai Vajna ásványvizet is tartalmaz minden kezelési napon
  • Azoknak a vendégeknek, akik legalább 4 napra érvényes kezeléscsomagot vásárolnak, vasárnap ajándékba adjuk a fürdőbelépőt a Gyógyfürdőbe
  • Kezelőlappal 20% kedvezménnyel vehető igénybe az Aqua-Palace Élményfürdő
  • kezelési napokon ingyenesen látogatható az Árpád Fedett Uszoda.
A járványhelyzetre tekintettel gyógyászatunkon a gyógykezelések igénybe vételekor mind a betegek, mind a kezelő személyzet maszkot viselnek.
Biztonságos, ellenőrzött  higiéniai körülmények között várjuk kedves vendégeinket!