2017. 06. 14. - 14:58

Törj magasba az extrém élményekért!

Törj magasba az extrém élményekért!

A falmászás nem csak egyedülálló, változatos és különleges időtöltés, hanem egy olyan mozgásforma, ami szórakozással és izgalommal egybekötve mozgatja át egész testünket! Ráadásul nem is kell kimennünk a hegyekbe, hogy próbára tegyük magunkat! Akár fürdőzés közben egy-egy csúszás és csobbanás között is gyakorolhatjuk ezt a különleges sportot a hajdúszoboszlói Aquaparkban.

A Hungarospa csúszdaparkjában festői környezetben próbálhatja ki mindenki a mászás, más néven sportmászás előnyeit. Az Extrém zóna 6 óriáscsúszdájának emelvénye gyakorlatilag egy speciális anyagból készült sziklafal, ahol szinte bárki elsajátíthatja az alapokat.

Leginkább 12 éves kortól ajánljuk mindenkinek, és legalább 140 cm magassággal lehet nemtől függetlenül igénybe venni, aki fizikailag elég rátermettnek érzi magát, hogy elinduljon a közel 20 méter magas falon. A 16 év alatti gyermekek esetén a felelősséget a kísérő felnőttnek kell vállalni!

A mászó fal két nehézségi fokkal rendelkezik: egyik oldalán nehezítésként vízsugár alatt is mászhatunk, a másik oldal száraz felülettel és könnyített kapaszkodókkal rendelkezik.

Extrém sport és biztonságos kikapcsolódás? 

A válasz igen egyszerű: a falmászás egy olyan típusú extrém sport, amelyben egyesül az extrémitás izgalma, az adrenalin, és a biztonság is – hiszen nálunk folyamatos felügyelet mellett végezhetik vendégeink ezt a sportot. Mászáskor biztonsági hámmal, és kötelekkel rögzítenek mindenkit - így a leesés veszélye nem áll fenn.

Az eszközökről azt kell tudni, hogy szakemberek által állandó ellenőrzés alatt vannak, EU-s szabvány szerint bevizsgáltak. Amit mindenképpen hozz magaddal a mászáshoz: sportcipő, kényelmes felsőruházat és rövidnadrág.

Ha szeretnéd te is kipróbálni magad egy ilyen nagyszerű sportban, és szeretnéd a nyaralást, a csobbanást egybekötni egy abszolút élvezetes szórakozással, gyere el a hajdúszoboszlói Aquaparkba és vedd birtokba a közel 20 m magas mászó felületet!

Töltődj fel adrenalinnal, tedd próbára magad a falon és élvezd a teljes biztonságot és kikapcsolódást!

Mászó jegy árak:

  • 15 perc - 600.- forint
  • 30 perc - 900.- forint

Az Aquapark árjegyzékéről további információ ITT!

Jó szórakozást kívánunk – találkozzunk a fal tetején!

 

SziZsu