2016. 12. 21. - 08:53

Töretlen a fejlődés Európa legnagyobb fürdőkomplexumában!

Töretlen a fejlődés Európa legnagyobb fürdőkomplexumában!

A Hungarospa-nak  a  tavalyi kimagaslóan sikeres évet sikerült felülmúlni  2016-ban, hiszen  2%-al nőtt a fürdőkomplexum összes vendégforgalma (strand- és gyógyfürdő, Aquapark, Aqua-Palace Élményfürdő). A gyógyászat terén szintén  2 %-os növekedés következett be az előző évhez képest.

Szálláshelyeink közül a Thermal Campingben 10 %-al,  szállodánkban, a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotelben  5%-al magasabb vendégforgalmat regisztráltunk, a Hajdú Kemping pedig  tavalyi szinten teljesített.

A legjelentősebb szolgáltatás fejlesztésünk idén egy új beléptető rendszer bevezetése volt, melyhez kapcsolódott az online jegyértékesítés elindítása és jegyértékesítő automaták beszerzése is.  Ez a fejlesztés vendégeink kényelmét és könnyebb kiszolgálását szolgálta.

Idén több esztétikai beruházást is meg valósítottunk. Megújult, megszépült strand „lepkeszárny” főbejárata és az összes strandpénztárunk. A strand területén a sétányok burkolatát, a  tradicionális strandrészen a kabinokat és a csónakázó tó hídját megújítottuk.

A strand hátsó részében a pancsoló medence új, műanyag borítást kapott. A sportcentrumban  egy új strandfoci pálya készült.Felújítottuk a Thermal Camping recepcióját, továbbá a Gyógyfürdőben a bejárati recepciós részt és a kezelőhelyeket klimatizáltuk.Bővítettük a kamerarendszerünket is,  így összesen mintegy 300 kamera figyeli és védi a vendégek személyi és anyagi biztonságát.

 

Ezen túlmenően jelentős korszerűsítés volt az UV technológia beépítése a vízforgató rendszerekbe, melynek jelentősége abban rejlik hogy a jogszabályban előírt vízminőséget, lényegesen kevesebb vegyszer adagolásával lehet elérni.

Statisztikánk szerint  2016-ban az 1-3 éves korú fürdőző gyermekek száma  7 %- al nőtt, ezért  a strand hátsó részén,  az Omega medence mellett két kisebb gyermekmedencét építünk 2017 tavaszán.

a gyermekmedencék látványterve

A jövő évi tervek között szerepel még a Gyógyfürdő főbejárati részén a recepció bővítése és az ehhez tartozó  betegbehívó rendszer kiépítése.

Egy nagyszabású, egymilliárd forintot értékű fürdőfejlesztésre is készül Hungarospa. A Tahiti Beach fantázianevű élményfürdő a strandon, a csónakázótó partján épülhet meg. Jelenleg a tervezés folyik.

a Tahiti beach látványterve

2016-ban  nemzeti minősítéseket, azaz a gyógyfürdő, strand-aquapark és  Aqua-Palace Élményfürdő ötcsillagos tanúsítványát, valamint  az uszoda  4 csillagos tanúsítványát  megvédte  a Hungarospa.

Jövőre is ötcsillagos víziélményekkel és egészségmegőrző szolgáltatások széles palettájával  várjuk tehát kedves vendégeinket! A legtöbb víziélményt továbbra is a Hungarospa Hajdúszoboszló nyújtja.

 

                                                                                         Czeglédi Gyula

                                                                                           vezérigazgató