2016. 07. 20. - 11:10

Tolvai Reni érkezik hozzánk a hajdúszoboszlói Strandfürdőbe!

Tolvai Reni érkezik hozzánk a hajdúszoboszlói Strandfürdőbe!

Tolvai Reni énekesnőnek töretlen a sikere a 2010-es  tehetségkutató műsorban aratott győzelme óta és 2016. július 23-án, szombaton, a Hungarospa Strandfürdőjébe érkezik, hogy hangjával kápráztassa el rajongóit és vendégeinket. Nézzék meg a medencékben hűsölve kedvencüket délután 16 órától a Tradicionális rész Nagyszínpadán. Pénteken és szombaton, este 21 órától pedig éjszakai fürdővel várjuk vendégeinket.

Szombaton délután 16 órától Tolvai Reni vár mindenkit a Strandfürdőben!

 

A Hungarospa fürdőkomplexuma 2016. július 26-án, kedden ünnepli 89. születésnapját, ennek alkalmából Takács Nikolas és a debreceni Kenguru TSE táncosai érkeznek hozzánk délután 16 órától. Pénteken este, július 29-én, a Strandok éjszakája keretében Veres Mónika Nika énekel majd a Trdicionális rész medencéinél 22 órától.

Ráadásként július 30-án, szombaton rendezzük meg az Alpok Adria Megyei-, és idén elsőként a Miss Tourism magyarországi döntőjét,  valamint a Hajdúság Szépe versenyét Strandfürdőnkben. A Mediterrán tengerpart Hajószínpadán, délután 15 órától a Hajdúság legszebb és legcsinosabb lányai, valamint Pál Dénes várja majd fürdőzőinket. Július 21-ig lehet még jelentkezni a szépségversenyre 2 fotóval, a stilusfashion@t-email.hu e-mail címen!

Várunk mindenkit szeretettel egész nyáron a hajdúszoboszlói Strandfürdő programjain!

További nyári programjainkről ITT tájékozódhat!

 

SziZsu