2019. 04. 15. - 08:50

Töltse a húsvéti hosszú hétvégét a Hungarospa-val!

Töltse a húsvéti hosszú hétvégét a Hungarospa-val!
A 2019. április 21-22-i húsvéti hétvégén már meleg, tavaszi időt ígérnek az égiek, így szívesen ajánljuk vendégeink figyelmébe a gyógyfürdő szabadtéri medencéit. Borús, hűvösebb időben sem marad senki víziélmények nélkül, hiszen az Aqua-Palace élményfürdő színes programokkal és meglepetésekkel várja a család minden tagját. Ráadásként, az élményfürdő pénteken, szombaton és vasárnap is 22:00 óráig üzemel!

Húsvét hétvégéjén a Hungarospa fürdőkomplexumában különleges hangulatú programokkal, néptánccal, habparty-val és szauna szeánszokkal egészítjük ki az egész napos fürdőzés élményét.

aqua-palace-hajduszoboszlo-piheno-resz-1024x768 (1)

Április 21-én, vasárnap 11:00-tól a Forgórózsa Néptánc Együttes műsorát tekinthetik meg a Gyógyfürdőben,  13:00-tól pedig az Aqua-Palace élményfürdőben lépnek fel a táncosok. 20 órától 22 óráig Habshow-val és napjaink legbulisabb zenéivel várjuk az élményfürdő vendégeit.

Fürdőzzön, pihenjen nálunk egész nap, és vegyen részt Ön is bőrápoló és kényeztető szauna-szeánszainkon Szaunavilágunk finn szaunáiban, ahol szauna mesterünk garantáltan gondoskodik a jó hangulatról és a forróságról is! Az izzasztó pillanatok után pedig kellemesen ellazulhatnak, vagy felfrissülhetnek az élményfürdő Fürdővilágának 8 medencéjében.
 
A kisgyermekes családokra is gondoltunk, így őket vasárnap és hétfőn az Aqua-Palace élményfürdőben várja a mindig fergeteges hangulatú Miki Mini Party, hogy kellőképpen megmozgassa a táncolni vágyó kicsiket és nagyokat. Április 22-én, hétfőn pedig meglepetéssel készülünk fürdőkomplexumunk bejáratainál, érdemes korán érkezni hozzánk.
 
Húsvét 2019 1000
 

Locsolkodjanak gyógyvízzel Húsvétkor Hajdúszoboszlón!

Szeretettel várja vendégeit az ünnepi hosszú hétvégén is a Hungarospa fürdőkomplexuma!

 

SziZsu