2019. 07. 18. - 09:35

Tikkadt Szöcske Megyei Strandröplabda Bajnokság a hajdúszoboszlói strandon

Tikkadt Szöcske Megyei Strandröplabda Bajnokság a hajdúszoboszlói strandon
A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár hetedik alkalommal rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot, most először Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság néven. A rangadó ötödik fordulójára hétvégén, Hajdúszoboszlón kerül sor a strandfürdő sportcentrumában.

A versenyen ismét női-, férfi- és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A hétfordulós bajnokság ötödik fordulójára 2019. július 20-án és 21-én kerül sor a Hungarospa Strandfürdőjében.

strandroplabda9-1033x600

Kortól, nemtől, játéktudástól függetlenül bárki indulhat a versenyeken. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át. Emellett minden fordulóban lesznek díjazások. Az Italműhely Kft jóvoltából minden fordulóban minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba. Ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora, így remélhetőleg a játékosok számára kedvelt lesz a verseny.

Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság plakát magyar 2019 1000

Nevezés mindkét nap reggel 8 és 9 óra között a strand főbejáratánál.

Az elmúlt évek és az első forduló képei, eredményei, az idei versenykiírás, a szabályok, a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján http://hajduvolley.fw.hu és Facebookon a https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda

 

SziZsu