2021. 08. 16. - 10:55

Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság

Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság
A Tikkadt Szöcske Hajdú-bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság idei ötödik fordulóját a Hungarospa Strandfürdőjében rendezték meg.
A Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság idei ötödik fordulóját a Hungarospa Strandfürdőjében rendezték meg. 2021. augusztus 14-én női, férfi, U-19-es lány kategóriákban versenyezhettek a résztvevők, augusztus 15-én vegyes párosok megmérettetéseit nézhettük meg. 

Az idén először bajnokságnak meghirdetett U19-es versenyben ezúttal a HTE játékosai, Molnár Janka és Nagy Laura győztek, megelőzve az Eötvös DSE játékosait, Posta Grétát és Szanics Anikót, valamint klubtársaikat, Drén Esztert és Fülöp Boglárkát.

A női kategóriában Dr. Korompay Zsuzsanna és Tóth Kinga veretlenül nyertek, megelőzve a szintén Eötvös DSE-ben röplabdázó Kiss Lorinát és F Nagy Esztert.  A bronzérmek Hajdúböszörménybe kerültek a fiatal Molnár Janka, Nagy Laura páros jóvoltából.

A férfiaknál ezúttal is F. Nagy Bence és Imre Tibor végeztek az első helyen. A második helyre az egyre jobb teljesítményt nyújtó Bakos Zsolt és Lakatos Attila értek be, a bronzérmek pedig Nádasdi Péter és Bakó Pál nyakaiba kerültek.  

A vegyes párosoknál homokra lépett az Eötvös DSE új játékosa, az előző napon Mexikóból érkezett Mayra Gonzalez Garcia, aki a hosszú út után is vállalta játékot. Küzdése Gyula Zoltán oldalán a negyedik helyhez volt elegendő. A versenyt a két fordulót kihagyó Nagy-Szabó Kármen és Nagy Márton nyerték. A második helyen a Gödöllői RC játékosa, Schwegler Stefánia végzett Imre Tibor párjaként. A bronzérmeket Magyar Fruzsina és Nádasdi Péter szerezték meg.

5-v1-3-2

Gratulálunk a nyerteseknek! Reméljük, hogy jövőre is találkozunk! 
 
MV