szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2024. 01. 31. 14:55

Télűzés a busókkal Hajdúszoboszlón

Télűzés a busókkal Hajdúszoboszlón

A tél búcsúztatása sosem volt még ilyen egyedülálló és emlékezetes Hajdúszoboszlón, mint idén. A "Télűzés a busókkal" elnevezésű eseményen a hagyományok és a vidámság találkozik, ahol a résztvevők együtt ünneplik a tél elmúlását.

 
Az eseményre 2024. március 2-án, szombaton kerül sor. 17:00-kor Eisler József szólal fel, hogy megossza velünk a Busójárás történetét. A résztvevők betekintést nyerhetnek a hagyományok gazdag világába.
A program 17:15-kor folytatódik egy körtánccal és kóló zenével. Ezt követően 17:25-kor a nézőket is bevonják a télűző mókázásba, ahol mindenki részese lehet az öröm és nevetés pillanatainak.
17:45-kor hangulatos tűzgyújtásra kerül sor, mely tovább fokozza az esemény varázsát. A lángok fénye és a télbúcsúztató hagyományok egyesítése felejthetetlen élménnyé teszi az estét. A tűz körül összegyűlnek az emberek, hogy együtt élvezzék a tél búcsúztatásának pillanatait.
 
Gyere el és csatlakozz hozzánk Hajdúszoboszlón, hogy együtt ünnepeljük a tél  búcsúztatását!

buso