2018. 04. 04. - 09:05

Teltházzal ünnepeltünk húsvétkor is a Hungarospa fürdőkomplexumában

Teltházzal ünnepeltünk húsvétkor is a Hungarospa fürdőkomplexumában

A nagypéntekkel négy naposra bővült húsvéti hosszú hétvégén idén is rengetegen látogattak el a Hungarospa fürdőkomplexumába, ahol minden korosztály talált magának szórakoztató programot. Az óriási érdeklődés mind a Gyógyfürdő, mind az Aqua-Palace élményfürdő pihentető és exkluzív szolgáltatásai iránt nagy volt, ezért nem csoda, hogy az ünnep alatt kétszer is be kellett zárni egy időre a kapukat.

Az ide érkező vendégek első számú célpontja az Aqua-Palace élményfürdő volt, melynek látogatottságán meg is látszott a hétvégi roham. A négy nap alatt csaknem tízezer vendégünk választotta felüdülésül a Hungarospa fürdőkomplexumának szolgáltatásait.

Az ünnep első napján, április 1-én délelőtt 11 órától láthatták fürdőzőink a debreceni Forgórózsa Táncegyüttes egyedülálló és látványos húsvéti néptánc műsorát a Gyógyfürdőben, majd az ebédet követően, délután 13 órától az Aqua-Palace élményfürdő vendégeit örvendeztették meg legújabb repertoárjukkal. Fürdőkomplexumunk klímája bár nem a legkedvezőbb a gyönyörű nép ruhában táncoló előadóknak, mégis profi műsorral ajándékozták meg közönségüket.Az élményeket tovább fokoztunk Szaunavilágunkban is. A szaunázás szerelmesei húsvét első napján ingyenes szauna-szeánszokon vehettek részt délután, ahol Nagy Attila szaunamesterünk különleges felöntéseinek és vidám személyiségének köszönhetően egyedülálló élményekben részesülhettek vendégeink.

Az este közeledtével sem értek véget húsvéti programjaink. 20 órától egy remek hangulatú Locsoló Habpartyn lazított és táncolt mindenki napjaink legjobb és legújabb zenéire, DJ Szebeni közreműködésével.

Húsvét másnapján, április 2-án, aki korán kelt, aranyat lelt, vagy legalább is csinos nyuszilányokat, akik már reggel 7 órától egy-egy csokitojással lepték meg a Gyógyfürdőbe korán érkező vendégeket. Sok visszatérő férfi vendégünk már rutinosan készül a húsvéti meglepetésre, így nem haboztak locsolóvers kíséretében, kölnivel megöntözni a bájos, nyuszifüles lányokat.

Nem volt ez másként az Aqua-Palace élményfürdőben sem. Már 10 óra előtt 1 órával kígyózó, tömött sorok várakoztak a komplexum nyitására. Itt is megajándékozták csokitojásokkal a gyerekeket, így az időben érkezők hamar elkapkodták a finomságokat.

Az ünnepi mindegyik délutánján a Miki Mini Partié volt a főszerep. Több száz gyermek szórakozott együtt az Aqua-Palace élményfürdő Gyermekvilág szintjén. Egyik apróság sem távozott üres kézzel, még a legbulisabb szülők is sok-sok ajándékkal térhettek haza. Természetesen Húsvét napján AquaPali a buli végén minden kislányt és anyukát meglocsolt, a fiúk legkreatívabb locsolóverseit pedig ajándékkal jutalmaztuk.

Reméljük, hogy sikerült felejthetetlen élményeket nyújtanunk fürdőzőink számára és a jövőben is visszatérő vendégeinkként üdvözölhetjük Önöket!

 

SziZsu