2017. 02. 03. - 10:18

"TÁPLÁLKOZÁS ÉS EGÉSZSÉG'' előadás az Aqua-Palace élményfürdőben

Minden, amit az egészségmegőrzésről, egészséges táplálkozásról és egészséges életmódról tudni érdemes. Dr. habil Dinya Zoltán professzor és Dr. Kelemen Béla mérnök-közgazdász Táplálkozás és egészség című előadására várunk minden érdeklődőt 2017. február 8-án, szerdán 16 órától az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületének Konferenciatermébe. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

2017. február 8-án Dr. habil Dinya Zoltán és Dr. Kelemen Béla tart előadást az Aqua-Palace élményfürdőben. Az előadás témája a "Táplálkozás és egészség" lesz , részletesebben kitérve az egészség megőrzésre, mert egészséges ételekkel, táplálékkiegészítőkkel tehetünk a belső és külső szépségért, így érhető el a testi-lelki harmónia.

Prof. Dr. Dinya Zoltán a Magyar és OroszTudományos Akadémia doktora, évtizedek óta kutatja a flavonoidokat, és a témában több mint 200 tudományos publikációt adott közre. 1942-ben született Endrődön. Egyetemi tanulmányait Debrecenben végezte. 1974-ben doktorált morfin-típusú kábítószerek hatásmechanizmusának értelmezéséből. 1978-ban kandidátus, majd 2002-ben az MTA doktora lett. Hosszabb időt töltött tanulmányúton Olaszországban, az USA-ban, Angliában, valamint a Szovjetúnióban, melyeknek köszönhetően széleskörű nemzetközi szakmai kapcsolatokkal rendelkezik. Fő kutatási területe a növényi eredetű anyagok izolációja, szerkezet- és hatástani vizsgálata. 
Az elmúlt 10 évben a funkcionális táplálkozás, a táplálék-kiegészítők és a kemoprevenció vizsgálata alkotják fő kutatási területeit. 2005 óta a Flavon Group Kft. tudományos hátterét biztosítja, 2012 szeptemberétől főállású munkatársként.

Dr. Kelemen Béla gépészmérnöki, majd mérnök-közgazdász másoddiplomát és doktori címet szerzett. Dolgozott mérnökként, multinacionális vállalatok menedzsereként. Volt reklámszínész és fotómodell. 2006–2010 között Tarpa polgármestere. Jelenleg táplálkozástudománnyal és sportélettannal foglalkozik. Saját, önfenntartó biogazdaságot üzemeltet.

 

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt!

 

SziZsu