2016. 07. 26. - 10:02

Születésnapi programok és szépségek a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Születésnapi programok és szépségek a Hungarospa fürdőkomplexumában!

A hajdúszoboszlói fürdő 89. születésnapját ünnepli július 26-án, kedden Takács Nikolasszal, a debreceni Kenguru TSE táncosaival, ráadásként július 30-án, szombaton Pál Dénessel és a Hajdúság legszebb és legcsinosabb lányaival várunk mindenkit Strandfürdőnkben!

A július 30-i Születésnapi hétvége a Hajdúság Szépe választás köré épül, melynek már javában folynak az előkészületei.

A mai napon, július 26-án, 16 órától kezdődik az igazi születésnap, hiszen 16 órától Takács Nikolas és a debreceni Kenguru TSE akrobatikus RockNRoll táncosai várnak mindenkit a Tradicionális rész Nagyszínpadán.

A július 30-i Születésnapi hétvége a Hajdúság Szépe választás köré épül, melynek már javában folynak az előkészületei. A Hajdúság Szépe verseny főpróbája - ahol 13 csinos fiatal szépséget csodálhatnak meg fürdőzőink a Mediterrán tengerpart Hajó színpadán - pénteken kezdődik 15 órától.

Július 30-án, szombaton szintén a Mediterrán tengerparton 15 órától kezdődik az éles verseny, a Hajdúság Szépe, a Miss Alpok Adria Megyei döntő és idén elsőként a Miss Turizmus választása, ahol bikiniben és koktélruhában láthatják majd vendégeink a bájos versenyzőket felvonulni. A szépségverseny szünetében Pál Dénes lép majd a Mediterrán medence színpadára. A műsort követően lesz a Hajdúság szépe eredményhirdetése és a koronázás is.

Korábbi cikküknben (ITT) megcsodálható az a 13 szépség, akik a Királynő címért versengenek. A Közönségdíjas lányra lehet szavazni hajdusagszepe@hungarospa.hu e-mail címen, ahová a legszebbnek tartott lány nevét kell elküldeni! (e-mail címenként csak egy szavazatot fogadunk el). A szavazást 2016. július 30-án (szombaton) 12 órakor lezárjuk!

 

Szeretettel várunk minden kedves vendéget programjainkon!

Ünnepeljenek velünk! Jó szórakozást kívánunk!

 

SziZsu