2016. 07. 01. - 09:56

Sztárfellépőkkel és éjszakai fürdőkkel indul a főszezon a hajdúszoboszlói strandon!

Sztárfellépőkkel és éjszakai fürdőkkel indul a főszezon a hajdúszoboszlói strandon!

Ha nyár, akkor fürdőzés, zene és tánc! A nyári szezonban színes programokat kínál a hajdúszoboszlói strand az egész családnak. Hétvégén sztárfellépőkkel és zenés éjszakai fürdőzésekkel várjuk vendégeinket!

A felnőtt korosztálynak minden hétvégére kínálunk színes programokat Strandfürdőnkben. Szombatonként délután 16 órától sztárfellépőkkel szórakoztatjuk a fürdőzőket. Július 2-án Kökény Attila érkezik a Strandfürdő Nagyszínpadára, akit már láthattak korábban a Hungarospa vendégei.

Vasárnap délutánonként, 16 órától sokféle zenei műsorral, táncosokkal, játékos feladatokkal, nyereményekkel várunk mindenkit a Tradicionális részen. Július 3-án az Attitude Táncstúdió hajlékony táncosnövendékei mutatják meg tehetségüket a Nagyszínpadon.

Július 1-től augusztus 20-ig hétvégenként,  minden pénteken és szombaton 21.00-től 24.00 óráig zenés éjszakai fürdőzések lesznek a Hajdúszoboszlói Strandon. A medencékben fürdőzés közben szombatonként egy-egy tánccsoportot is láthatnak a vendégek.

A tradicionális strandrészen élménymedencék és hullámverés is várja az éjszaka szerelmeseit.  Különösen ajánljuk az éjszakai fürdőzést azoknak a vendégeknek, akik nem szeretik a napközbeni hőséget,  romantikus hangulatban szeretnének fürdőzni strandunkon vagy hűsölni vágynak a nyári éjszakában.

Várunk mindenkit szeretettel egész nyáron a hajdúszoboszlói Strandfürdő programjain!

 

SziZsu