2017. 02. 14. - 10:09

Szökjön ki a tavaszba az Aqua-Palace élményfürdőben!

Szökjön ki a tavaszba az Aqua-Palace élményfürdőben!

A tavalyi sikereket követően a Magyar Fürdőszövetség 2017-ben is meghirdeti a  "Szökjön ki egy fürdőbe!" elnevezésű akcióját. Megint van egy alkalom, hogy élvezzük az életet, hogy boldogok legyünk. Miért ne ünnepelhetnénk ezt a napot testet-lelket megújító fürdőzéssel?

A "Szökjön ki egy fürdőbe!" felhívás 2017. február 28-án, kedden már másodjára kerül megrendezésre a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére. Célja, hogy az ország számos pontján megtalálható fürdőhelyek egyikébe invitáljon bennünket. Hiszen, ha idén nem is kaptunk egy plusz napot ajándékba, attól még miért ne tölthetnénk el egy kivételes napot csodálatosan egy kellemes fürdőben, szaunázva, lazítva és csak várva a tavaszt?! Szökjön ki például az Aqua-Palace élményfürdőbe!

Még nem próbálta ki az Aqua-Palace élményfürdő minden medencéjét? Vagy nem lazított még a meleg gyógyvízben és élvezte annak jótékony hatásait? Akkor 2017. február 28-án érdemes hozzánk ellátogatni, mert élményfürdőnkben féláron veheti igénybe a testet-lelket feltöltő élményeket!

Szökjön ki hozzánk ezen a napon, az eredmény garantált lesz, hisz szinte észrevétlenül úszik át a borús télből a virágos tavaszba!

 

SziZsu