2019. 07. 03. - 11:52

Szőcs Reni és Európa bajnok táncos produkciók szórakoztatják majd hétvégén a strandolókat Hajdúszoboszlón

Szőcs Reni és Európa bajnok táncos produkciók szórakoztatják majd hétvégén a strandolókat Hajdúszoboszlón
Színes és látványos programokkal egészítjük ki a víziélményeket a nyár folyamán. Az első sztárhétvégén 2019. július 6-án, szombaton délután a Star Academy tehetségkutató műsor győztese, Szőcs Reni lép színpadra a Strandfürdő Tradicionális részén. Vasárnap délután pedig a nemrég 23 Európa Bajnoki címet megszerző Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület érkezik a strand Nagyszínpadára.
Július 6-án, szombaton délután 16 órától Szőcs Reni énekesnő fellépését tekinthetik meg a vendégek a  strandfürdő nagyszínpadán.
 
Szőcs Reni_11
 
Júliusban minden pénteken és szombaton, este 21 órától éjszakai fürdőzésre várjuk vendégeinket, ahol 22 és 23 órától éjszakai hullámverésen vehetnek részt.
 
Éjszakai fürdő A3 2019
 
Vasárnap, július 7-én délután 16 órától a debreceni Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület táncosai érkeznek a Nagyszínpadra. A közelmúltban látványos és fantasztikus előadásaikkal a Magyar Látványtánc Szövetség szervezésében megrendezett balatonfüredi kontinensviadalon is arattak, mazsorett stílusban: összesen 40 éremmel, közte 23 Európa-bajnoki arannyal térhettek haza.
 
5712_800
 
A családok pedig minden nap 10 órától kézműves foglalkozásokon, zenés-táncos animációkon és Habshow-n vehetnek részt, a Vízipók meseszínpadnál.
 
Miki-Mini-600
 
Mindenkit szeretettel várunk és nagyon jó szórakozást kívánunk!
 
 
SziZsu