2016. 08. 01. - 15:37

Szépségkirálynőt választott a születésnapi hétvégén a Hungarospa

Szépségkirálynőt választott a születésnapi hétvégén a Hungarospa

Július 26-án 89. születésnapját ünnepelte a Hungarospa. Ez  alkalomból színes programokkal, sztárvendégekkel és csinos lányokkal vártuk a fürdőzőket az elmúlt héten. 

Óriási hőség, fergeteges hangulat és csinos szépségek, így jellemeznénk az elmúlt hétvége eseményeit. A Miss Tourism, a Miss Alpok-Adria és a Hajdúság szépe 2016 megyei döntő 2016. július 30-án került megrendezésre a hajdúszoboszlói Strandfürdő Mediterrán medencéjének Hajó színpadán. A gyönyörű helyszín kiváló alapot biztosított a megmérettetéshez, az élő showba bekerült 13 ifjú hölgy részére. A nézőközönség a tengerparti medencéből biztatta a versenyzőket és nyilvánított véleményt a 11 tagú zsűri értékelése kapcsán. A verseny  két körös pontozással dőlt el, ahol  a maximálisan szerezhető pontszám a húsz volt, zsűritagonként.

A zsűri tagjai:

 1. Bodó Sándor, országgyűlési képviselő, egyben a zsűri elnöke
 2. Bernáth László, a Hajdú-Bihar Megyei önkormányzat képviselője, a Jogi-, Ügyrendi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke
 3. Harsányi István, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője és a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Felügyelő Bizottságának tagja
 4. Marosi György Csongor, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője és Gazdasági Bizottságának elnöke
 5. Máté Lajos, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője, a Turisztikai Bizottság elnöke
 6. Kun Zsanett, a 2015-ös Hajdúság Szépe győztes
 7. Szűcs Zoltán, Főmérnök az Aqua-Generál Kft. képviseletében
 8. Lupsán Róbert, a Hajdú-Bihari Napló értékesítési vezetője, az Inform Média képviseletében
 9. Halász Krisztina, mesterkozmetikus, a Francia Kozmetika & shop tulajdonosa és az Animi Beauty System lélekkozmetika megalkotója. A Francia Kozmetika és az Animi Oktató Központ Debrecenben, a Halköz Üzletház magasföldszintjén található.
 10. Baráth Szilveszter, ATV televíziós producer
 11. Balog Kristóf, a debreceni IKON étterem képviseletében

A gálaműsort fotózások és koreográfia próbák előzték meg, melyre a jelentkezők nagy izgalommal készültek Katona Erzsébet rendező instruálása alapján. Épp olyan fontos volt a magabiztos mozgás, mint az elmaradhatatlan mosoly!

Igen erős mezőnyben, szoros pontszámok és látványos koreográfiák mellett a sztárvendég,Pál Dénes műsora alatt ismét döntenie kellett a zsűri tagoknak, hiszen a második helyen azonos pontszám, azaz döntetlen alakult ki.

Végül a nagyvonalú és nagyszámú különdíjak átadása után a dobogóra kerültek: 

III. helyezettés egyben a közönségdíjas:

Az impozáns hajkoronával rendelkező 20 éves, debreceni, 170 cm magas hölgy Adonyi Vivien, aki a szépségszakmában tevékenykedik, hiszen kozmetikusnak tanul és modellkedik.

II. helyezett:

A bájos, 24 éves debreceni 175 cm magas titkárnő, Tóth Tünde, aki a munkája mellett a sportolásra is nagy hangsúlyt fektet, kedvence a futás.

I. helyezett:

A házigazda, Czeglédi Gyula vezérigazgató és Bodó Sándor, zsűri elnök együttes közreműködéssel koronázta meg a gyönyörű 21 éves, 178 cm magas, debreceni Zákány Vivien-t, akisaját fodrász szalonját vezeti. Szabadidejében szívesen modellkedik, edz és úszik.

A 2. és 3. helyezett hölgy a középdöntőbe kerültek, ahonnan ők is tovább mehetnek az országos mezőnybe. A Királynőért pedig már biztos, hogy tovább szurkolunk az országos döntőn, ahonnan két világversenyre is kijuthat.

A verseny történeti háttere:

A Hajdúság Szépe versenyt a Hajdúszoboszlói fürdő vezetősége keltette életre immár közel 2 évtizede és igen nagy népszerűségre tett szert már a megye határain túl is. Nagyon népszerű a nyári szépségverseny a fiatal hölgyek körében.

Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny: a ma már nagy hagyományokkal bíró sikertörténet 1988-ban kezdődött, amikor megkoronázták az első Alpok-Adria szépségkirálynőt. Az Alpok-Adria szépségverseny Olaszországból, egy közel negyvenmillió lakost tömörítő;, országhatárokon átnyúló gazdasági, kulturális és piaci "összefogás" központjából indult. Ma már kilenc ország Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország, és San Marino szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért.

A Miss Tourism World verseny célja a hazai turizmus népszerűsítése. Minden versenyző a saját nemzetének a turisztikai értékeit, látnivalóit promótálja a világversenyen. További cél, hogy a verseny szervezői együtt dolgozzanak a résztvevő országok kormányaival és idegenforgalmi hivatalaival, közös célként bemutatva a világnak a nemzetek turisztikai értékeit. A világversenyen 60 ország vesz részt. A döntőn résztvevő versenyző, hazájának a turisztikai nagykövete.

Szeretettel gratulálunk a helyezésekhez, különdíjakhoz és természetesen minden versenyző hölgynek köszönjük a részvételt!

Bodó Sándor országgyűlési képviselő, a zsűri elnöke és Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója a nyertesekkel

 

Köszönjük, hogy velünk ünnepelték a hölgyeket és a nyerteseket!

Legyenek vendégeink, látogassanak el hozzánk legközelebb is!

 

SziZsu