2016. 08. 24. - 09:00

Szenzációs szezonzáró hétvégével ünnepeltünk a hajdúszoboszlói strandon!

Szenzációs szezonzáró hétvégével ünnepeltünk a hajdúszoboszlói strandon!

Az ünnepi hosszú hétvége alkalmával színes programokkal, Gáspár Laci koncertjével és tűzijátékkal készültünk vendégeinknek, mellyel méltón megkoronáztuk nemzeti ünnepünket.

2016. augusztus 20-án fantasztikusan napos és meleg időben ünnepeltük meg államalapításunkat és az új kenyér ünnepét. A délután folyamán Gáspár Laci zenéjére tombolt a nézősereg, akik élőben láthatták és hallhatták kedvencüket a Strand nagyszínpadán. Aki hallotta már énekelni Lacit, már tudja, hogy temperamentumos, képzett és erős hangjában mindig ott a tűz, a szív és a lélek. Bár fáradtan érkezett hozzánk, mégis önmagát adta a közönségnek, akiknek betegen is elénekelte kedvenc dalait: a Sosem vagy egyedül, a Hagyd meg nekem a dalt, vagy a Sztárban sztár című műsorban nagysikert aratott Men in Black dalt Will Smith-től. Végül a Szeretet él című slágerével búcsúzott a közönségtől.
 
Vendégeink az ünnep napján 21 órától éjszakai fürdőzésen is részt vehettek a tradicionális strandrészen, ahol több melegvizes medence, pezsgőfürdőzés várta az éjszakai strandolás szerelmeseit. A romantikus hangulatú éjszakai rendezvényünket a városi ünnepi tűzijáték koronázta meg, mellyel méltón emlékeztünk meg államalapításunk ünnepéről.
 
Másnap, délután 16 órától bámulatos előadásnak lehettek tanúi a fürdőzők. A Nagyszínpadon az Attitude Táncegyüttes tanítványai nyűgöztek le mindenkit mozdulataikkal és látványos fellépésükkel. A mesterien hajlékony táncosok a klasszikus balett, a ritmikus gimnasztika, a modern tánc, a show tánc és az akrobatika elemeit ötvözik egy-egy koerográfia elsajátításánál. 
 
Köszönük, hogy velünk töltötték ezt a hétvégét!
Reméljük, hogy jól érezték magukat rendezvényeinken, látogassanak el hozzánk legközelebb is!
Kellemes fürdőzést és jó pihenést kívánunk!
 
 
SziZsu