2018. 01. 29. - 09:31

Szaunázzon ingyen a megújult Aqua-Palace élményfürdőben!

Szaunázzon ingyen a megújult Aqua-Palace élményfürdőben!

2018. január 27-én öt nap műszaki leállást követően újra megnyitotta kapuit a hajdúszoboszlói Aqua-Palace fedett élményfürdő. Érdemes ellátogatni Hajdúszoboszlóra a téli hónapokban, hiszen a belépőjegy mellé ajándékba adjuk a szaunázás élményét!

 

A szaunázás a hideg, téli hónapokban a legnépszerűbb. Kint hideg van, esik a hó, borús minden - esetleg a hangulatunk is - és hamar sötétedik, ilyenkor meleg helyre vágyódunk, mint pl. a szauna. A szaunázás nem csak élményt és felfrissülést ad, hanem a thermohatás kényezteti a bőrt, javítja a közérzetet, edzi az ereket és még a vírusokat is elűzi. A különleges felöntésekkel pedig még intenzívebbé válik az élmény.
A szaunázás a számtalan jótékony hatása mellett átmelegít, igazi testi-lelki pihenést nyújt. A szaunában uralkodó melegre és páratartalomra élénken reagál az egész szervezetünk: az ereinktől a bőrünkig. A bőr anyagcseréje például a forróság hatására két-háromszorosára fokozódik. A felső hámréteg megduzzad, az elszarusodott bőrsejtek fellazulnak és a zuhany alatt könnyen lemoshatók. Ez a tevékenység igazi tréning az erek számára is. Amikor ugyanis a forró kabinból kilépve a hideg tus alá állunk, és azt követően elmerülünk a merülő medence bizsergető, hűs mélyében, a kitágult véredények villámgyorsan összehúzódnak.
 
Aqua-Palace élményfürdőnkben rendszeresen vehetnek részt vendégeink szauna szeánszokon, ahol különleges és páratlan módon élvezhetik a szaunázás élményét.
 
Egész emeletnyi Szauna világ – 3 finn szauna, 2  gőzkamra, 2 infra-szauna, valamint tágas pihenő - várja a szaunázás szerelmeseit. Élénkítse fel végtagjai és teste vérkeringését a Kneipp- taposó lágy kövein vagy a hangulatos merülőmedence segítségével!
Minden vendégünket szeretettel várjuk, legyenek részesei ennek a testi-lelki felfrissülésének!
 
 
 
SziZsu