2020. 09. 25. - 10:00

Szaunázók hétvégéje október 2. és 4. között az Aqua-Palace élményfürdőben

Szaunázók hétvégéje október 2. és 4. között az Aqua-Palace élményfürdőben
A Magyar Fürdőszövetség ez év októberében immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét. A Hungarospa ebben az évben is csatlakozott az eseményhez, mely 2020. október 2. és 4. között az Aqua-Palace élményfürdőben kerül megrendezésre. 

Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására és ezáltal növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát. A hétvége során a fürdők szabadon szervezhetnek programokat. Az Aqua-Palace élményfürdőnkben október 2-án a vendégeink Őszi Relax és Citromos-sós bőrradír elnevezésű szeánszainkon vehetnek részt, míg október 4-én Gyümölcsös felfrissülés és Jeges élmények nevű szeánszainkon. Október 3-án minden fürdőben, egységesen ugyanaz a szauna program kerül lebonyolításra. A program 3 körös lesz, 3 különféle illattal. Az első körben eukaliptusz, a másodikban gyömbér, a harmadikban japán menta illatokkal várjuk a szaunázókat. A különleges illatok mellé zene is társul. A szeánsz alatt szólni fog a Várj, míg felkel majd a nap!, Álmodd meg a csodát!, Héj, gyere, ébredj már! illetve a Cimbaliband Oppadirida című szám is. 

szauna-szeánsz

A jó hangulatról és a forróságról Papp Fanni szaunamesterünk fog gondoskodni. Vegyenek Önök is részt a különleges hangulatú szauna-szeánszainkon!


Máté Viki