szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2023. 10. 03. 08:15

Szaunázók Hétvégéje 2023. október 7-8.

Szaunázók Hétvégéje 2023. október 7-8.

A Magyar Fürdőszövetség immár hatodik alkalommal szervezi meg a Szaunázók Hétvégéjét, amely október 7- én és 8-án kerül megrendezésre. 

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. idén is csatlakozott a Szaunázók Hétvégéjéhez. Az esemény célja felhívni az emberek figyelmét, hogy a szaunázás mindamellett, hogy kitűnő wellness élményt jelent a fárasztó hétköznapok után, számos pozitív hatást is képes kifejteni az egészségünkre.
 
Az eseményt az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő első emeleti szaunavilágában rendezzük meg. Október 7-én, 16:00-kor, minden fürdőben, egységesen ugyanaz a szauna szeánsz kerül lebonyolításra. A hivatalos szezonnyitó program egy egyszerű, szép és vidám, optimista program, ami a gyermekek álmairól, a csodás napsütéses napokról szól, és arról hogy ideje hinnünk magunkban és jól érezni magunkat ebben a világban! A modern klasszik felöntés 3 körös lesz 3 különleges illattal. Az első körben geránium, a másodikban narancs és a harmadik körben japán menta illóolajjal élvezhetik a vendégek a szeánszot. Október 8-án 11:00 órától az érdeklődők az őszi erdő illatain, a komló varázsán és mézes-joghurtos bőrápoláson vehetnek részt.
 
A szauna szeánszokon való részvételhez élményfürdő belépő jegyet és szauna jegyet kell vásárolni, a szeánszok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. A szeánszokra jelentkezni a helyszínen, az Aqua-Palace szunavilágában lehet. 
 
Kezdődjön az október kipihenten, egészégesen és feltöltődve! 
Szaunázók hétvégéje