2022. 09. 28. 08:15

Szaunázók Hétvégéje 2022. október 1-2

Szaunázók Hétvégéje 2022. október 1-2

A Magyar Fürdőszövetség immár ötödik alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét, amely október 1-jén és 2-án kerül megrendezésre. 

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. idén is csatlakozott a Szaunázók Hétvégéjéhez. Az esemény célja felhívni az emberek figyelmét, hogy a szaunázás mindamellett, hogy kitűnő wellness élményt jelent a fárasztó hétköznapok után, számos pozitív hatást is képes kifejteni az egészségünkre.
 
Az eseményt az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő első emeleti szaunavilágában rendezzük meg. Október elsején, 16:00-kor, minden fürdőben, egységesen ugyanaz a szauna szeánsz kerül lebonyolításra. A hivatalos szezonnyitó program a History nevet kapta, hiszen történelmi időket élünk és erről szeretnénk megemlékezni. A modern klasszik felöntés 3 körös lesz 3 különleges illattal. Az első körben levendula, a másodikban havasi cirbolyafenyő és a harmadik körben kardamom illóolajjal élvezhetik a vendégek a szeánszot. Október 2-án 11:00 órától az érdeklődők sóskávés megtisztuláson sörös felöntéssel és vitaminos bőrápoláson vehetnek részt.
 
Azonban ezzel nem ér végét a szauna-szeánszok sorozata, hiszen október 7-én és 8-án is kedveskedünk a szaunázók szerelmeseinek. A szombati napon 16:00 órától mentás feltöltődés, vasárnap 11:00 órától őszi gyümölcsös relax lesz a program, ahol vendégeink testileg és lelkileg is feltöltődhetnek. 
 
A szaua szeánszokon részvételhez élményfürdő belépő jegyet és szauna jegyet kell vásárolni, a szeánszok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. A szeánszokra jelentkezni a helyszínen, az Aqua-Palace szunavilágában lehet. 
 
Kezdődjön az október kipihenten, egészégesen és feltöltődve! 
szaunazokhetvegeje