2016. 07. 11. - 16:05

Srámek és Karnevál volt a hajdúszoboszlói Strandfürdőben!

Srámek és Karnevál volt a hajdúszoboszlói Strandfürdőben!

Az elmúlt hétvégén tombolt a nyár, aki csak tehette ellátogatott hozzánk a strandfürdőbe csobbani, vagy napozni. Nem utolsó sorban pedig egyedülálló programokkal és Péter Srámek fellépésével vártuk vendégeinket.

Szerencsére a hétvégén csodás idő várta a strandolókat Hajdúszoboszlón, ezért úgy gondoljuk, sikerült megidéznünk a trópusok hangulatát, a csinos táncosok, különleges ruháik és a nyárias zenék segítségével.

Szombaton délután 16 órától a hazánkban nagy népszerűségnek örvendő fiatal énekes, Péter Srámek bűvölte el hangjával és előadásával a fürdővendégeket. Még fellépés előtt megrohamozták a rajongók és osztogatta is az autogrammokat, és bőszen készültek vele a közös fotók.

A Tradicionális Strandrész színpadát teljesen betöltötte egyedülálló megjelenése és közvetlensége. Nem volt olyan strandoló, aki ne zárta volna szívébe az énekest. Produkciója sokszínű volt, mint ő maga, Zámbó Jimmy dalaitól egészen Michel Teló – Nosa, Nosa számáig, gyönyörűen elénekelt mindent.

Pénteken és szombaton este tovább folytatódott a zenés éjszakai fürdő rendezvény sorozatunk, így 22 órától a debreceni Joy Orient Hastánc Stúdió hozta el nekünka kelet varázslatos világát.

A kiváló előadók pergő ritmusú zenére ringatták csípőjüket, lágy mozdulataikkal nem csak a férfiakat, de a szebbik nem tagjait is sikerült lenyűgözniük, akik a medencékben hűsölve élvezhették az előadást.

Vasárnap délután 16 órától a debreceni Feeling tánccsoport lépett színpadra. Az ügyes majorettes táncosok már több éve szerepelnek a Hungarospa nyári animációjának fellépőiként, Pántya Barbara koerográfus vezetésével.

 

Vasárnap délután egy óra erejéig sikerült a Rioi Karnevál hangulatát megidézni, hiszen a lányok csodás salsa, rumba, mambó és flamenco, előadása osztatlan sikert aratott a hét utolsó napján.

Érdemes ellátogatni hozzánk, a következő hétvégén is színes programokkal várjuk vendégeinket Strandfürdőnkben!

További nyári, élménydús programjainkról ITT tájékozódhat!

SziZsu