2019. 07. 18. - 09:48

Singh Viki és hastáncoslányok várnak mindenkit a hétévégén a Hungarospa fürdőkomplexumába!

Singh Viki és hastáncoslányok várnak mindenkit a hétévégén a Hungarospa fürdőkomplexumába!
Mindig színes és látványos programokkal egészítjük ki a víziélményeket a nyár folyamán. A harmadik sztárhétvégén 2019. július 20-án, szombaton délután a Rising Star tehetségkutató műsor énekesnője, Singh Viki lép színpadra a Strandfürdő Tradicionális részén. Vasárnap délután pedig a debreceni Estella Hastáncstúdió táncosait láthatják vendégeink.
Singh Viki a Rising Star tehetségkutató által vált ismertté, ahol az ötödik helyen végzett. Azóta több alkalommal láthattuk a Red Bull Pilvaker és A Dal (Eurovision Hungary) színpadán, 2015-ben néhány hónapra pedig a TV2 Édes élet című reality műsorában nyerhettek betekintést a nézők Viki mindennapjaiba. A tehetséges és kivételes hangú énekesnő már többször volt fellépője fürdőnknek és mindig hatalmas sikert aratott. 2019. július 20-án szombaton, délután 16 órától a strand színpadán énekel majd.
 
szviki1
 
Vasárnap, július 21-én délután 16 órától a debreceni Estella Hastáncstúdió táncosai érkeznek a Nagyszínpadra. A táncosok állandó résztvevői a régió nagyobb rendezvényeinek, a debreceni virágkarneválok egyik fő látványossága. Felkérések alapján a díjakat nyert, magas színvonalon táncoló tanítványok évente többszáz rendezvény rendszeres fellépői. A közelmúltban különleges látványvilágú előadásaikkal a hajdúszoboszlói fürdőzőket is lenyűgözték és most újra eljönnek, hogy a forró keletre repítsenek mindenkit látványos ruháikkal és mozdulataikkal.
 
mozaik 1000
 

Várunk mindenkit szeretettel egész nyáron a hajdúszoboszlói Strandfürdő programjain!

További nyári rendezvényeinkről ITT tájékozódhat!

 

SziZsu