2019. 12. 19. - 12:54

Sikeres évet zárt a Hungarospa Hajdúszoboszló

Sikeres évet zárt a Hungarospa Hajdúszoboszló
A Hungarospa ismét egy sikeres és eredményes évet tudhat maga mögött. A fürdő történetének második legnagyobb vendégforgalmú évét köszönhetjük a 2019-es esztendőnek, ugyanakkor a bevételeink – túlszárnyalva várakozásainkat – minden eddigi szintet meghaladtak.
A szolgáltatásaink iránti töretlen érdeklődést igazolja, hogy szálláshelyeink közül a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotelben 6 %-al magasabb vendégforgalmat regisztráltunk az előző évhez képest.
A siker egyik titka, hogy idén is sok-sok programmal kedveskedtünk vendégeinknek.  A strandnyitás alkalmából nagyszabású ingyenes esti   Hungarosparty élőkoncert rendeztünk.  A nyári főszezonban minden hétvégén zenés-táncos programok voltak a strandfürdőben egy-egy sztár fellépővel. A gyerekeket és szüleiket a strand „Vízipók meseszínpadán” minden nap  különböző családi animációk szórakoztatták. Augusztus 19-én Omega élőkoncert zárta a  nyári rendezvények sorát. Az Aqua-Palace Élményfürdőben ünnepekhez, hosszú hétvégékhez kapcsolódóan egész évben habparty-val, szauna szeánszokkal és családi animációkkal vártuk a vendégeket.
 
programok mozaik
 
A Hungarospa sikerének másik titka és jövőjének záloga az évtizedek óta tartó folyamatos fejlesztés. Idén egy nagyszabású, 3,2 milliárd forint értékű fejlesztés indult el a strandfürdőben július elsején.  A csónakázó tó partján új, egyedi élményövezetet alakítunk ki, mely minőségi igényeket elégít ki. A Prémium zóna egyediségét  az igényes kialakítású természeti képződményeket formázó elemek (vízesés, szikla), valamint a különböző magassági szintű vízfelületek, vízlépcsők váltakozása adja. Összesen 4 különleges medence épül: Plitvice medencecsoport vízeséssel, Tahiti medencék vízibárral,  Amazonas medence jakuzzi galériával  és egy gyermekmedence. A medencék  teljes vízfelülete meghaladja a 2500 négyzetmétert. A Hungarospa Prémium zóna egyszerre ezer fő befogadására lesz alkalmas. A beruházás a Debrecen, Hajdúszoboszló Hortobágy, Tisza tó kiemelt térség fejlesztésének részeként valósul meg a magyar állam 1,5 milliárd forintos támogatásával. A Prémium zóna várhatóan a jövő évi főszezonban már fogadja a vendégeket.
 
tahiti
 
Ami a jövőbeli terveket illeti, az Aqua-Palace bővítése élvez prioritást, mivel a fedett élményfürdő olyannyira népszerű, hogy gyakran szűkösnek bizonyul a kapacitása. A fejlesztés keretében új pihenőterületeket alakítunk ki, valamint csúszdákkal bővítjük az élményfürdő kínálatát. A projekt  megvalósítása még további egyeztetéseket igényel.  
Bár a cég vezetésében ősszel változás következett be, a 24 évig a fürdőkomplexumot irányító vezérigazgatót a város polgármesterévé választották,  a Hungarospa menedzsmentje továbbra is elkötelezett a cég stratégiájában megfogalmazott küldetés mellett: „Hajdúszoboszló város idegenforgalmi vonzerejének fenntartása magas minőségi színvonal, folyamatos fejlesztések és a bővülő turisztikai kínálat révén.”
Mindezen körülmények garanciát jelentenek arra, hogy a Hungarospa a jövőben is a régió, illetve Magyarország meghatározó egészségturisztikai attrakciója marad.  
 
Várjuk szeretettel vendégeinket Európa legnagyobb fürdőkomplexumába  jövőre is!