2008. 04. 07. - 15:39

Romániai road show-n vett részt a Hungarospa Zrt.

Romániai road show-n vett részt a Hungarospa Zrt.
Április 4-én Szatmárnémetiben, április 5-én Nagybányán mutatkozott be Hajdúszoboszló egy road show keretében a romániai sajtónak, az idegenforgalmi szakmának és a nagyközönségnek, melyen részt vett a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. is.
A road show első állomása Szatmárnémeti volt, ahol a program a város, majd a Hungarospa prezentációival kezdődött. Hajdúszoboszlót a road show fő szervezője, városunk új idegenforgalmi referense, Lévay Enikő mutatta be, aki egyben tolmácsolt is. A Hungarospa Zrt. prezentációját Kállai Zsuzsa marketing menedzser tartotta, aki Európa legnagyobb fürdőkomplexumának üzletágait mutatta be sok-sok fotóval.

eloadas500_2_20080407152835_482.JPG

Ezt követően Czeglédi Gyula, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a meghívottakat.

koszontoczegledi500_2_20080407152835_655.JPG

Végül Hajdúszoboszló szállodái is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. Az előadásokat work shop követte, ahol a részt vevő utazási irodák konkrét ajánlatokat, prospektusokat kaphattak Hajdúszoboszló idegenforgalmi szolgáltatóitól. Közben az érdeklődők a Hajdúszoboszlóról készült legújabb filmet tekinthették meg, melyet a Hajdúszoboszlói Városi Televízió készített. Ezután egy svédasztalos ebéddel látták vendégül a szervezők a meghívottakat.
A délutáni program már a nagyközönségnek szólt. A Tuba Tanya várta finom falatokkal és citera zenével a vendégeket. Sajnos a rossz idő és a hétköznap miatt csekély volt az érdeklődés, de másnap Nagybányán már többen voltak kiváncsiak a hajdúszoboszlói programra. Nagybányán Csontos Erika, a Thermal Torurist Utazási Iroda vezetője képviselte a Hungarospa Zrt.-t. Aki ellátogatott a road show-ra Bringó hintózhatott, sőt a Hungarospa gyógymasszőre, Kovács Gyöngyi gondoskodott mindkét napon egy kis ellazulásról is.

masszor500_873_20080407152835_301.jpg
A rendezvény célja az volt, hogy minél több vendéget csábítsunk Romániából Hajdúszoboszlóra.
A road show-ról számos újságcikk jelent meg a helyi sajtóban magyar és román nyelven. Tudósítottak róla továbbá a helyi televízió és rádiók.
A road show következő állomásai:
Április 11 - Temesvár
Április 12 - Arad
Május 9 - Kolozsvár
Május 10 – Marosvásárhely
Május 11 - Brassó