2018. 06. 13. - 07:00

Román sajtódelegáció tett látogatást a Hungarospánál

Román sajtódelegáció tett látogatást a Hungarospánál

2018. június 12-én, kedden egy "sajtó-nap" keretében  27 fős román sajtó delegációt invitáltunk a Hungarospa fürdőkomplexumába, hogy jobban megismerjék fürdőnket és jó hírnevünket vigyék.

A román média évek óta tudósít Hajdúszoboszlóról, mely hozzájárul népszerűségünkhöz a szomszédos országban. Ennek apropóján a helyi TDM szervezte meg a study tour-t, melynek legfőbb célja volt, hogy megköszönjük azt a számtalan alkalmat, amikor városunkról tudósítottak.

IMG-5674-800

A romániai sajtó szereti a határon átnyúló kapcsolatokat és mindig pozitív példaként mutatja be Hajdúszoboszlót a helyi feltörekvő fürdők előtt, mint olyan helyet, ahol a szolgáltatások színvonala kiemelkedő és emellett megbecsüléssel fogadják a Romániából érkező turistákat.

IMG-5688-800

A meghívottak között volt az Antena TV, Digi TV, Románia TV, a szatmári és nagybányai helyi tv és sajtó, a Radio Romania, valamint Dicsőszentmárton polgármestere, Rév polgármestere és alpolgármestere is.

IMG-5704-800

2018. június 12-én Czeglédi Gyula vezérigazgató fogadta a vendégeket a Hungarospa irodaházában, egy kötetlen beszélgetésre. A meghívott sajtó képviselői közül sokan már ismerősként üdvözölték a fürdő vezetőjét,  szívesen kérdeztek, érdeklődtek és gyűjtöttek további információt fürdőnkről, valamint a jövőbeni tervekről. A kávén és süteményen túl még egy-egy ajándékcsomaggal is megleptük a média képviselőit.

IMG-5747-800

A fogadás után a közös ebédet a Gabi Hami étteremnél fogyasztották el a vendégek a strandfürdőben. Természetesen ebéd után ki is próbálhatták a Hungarospa szolgáltatásait, melyet 3 napos látogatásuk során többször meg is ismételtek.

Ennek a "sajtó-napnak" is köszönhetően bízunk benne, hogy minél több vendég érkezik Romániából  a jövőben is Hajdúszoboszlóra!

 

SziZsu