2016. 12. 15. - 09:20

Remek hangulatú évzáró rendezvénnyel búcsúztatta az idei szezont a Hungarospa

Remek hangulatú évzáró rendezvénnyel búcsúztatta az idei szezont a Hungarospa

2016. december 9-én, pénteken az Árpád uszodában évzáró rendezvényt tartott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. kollektívája, ahol a munkatársak elismerésekben részesültek, valamint vacsorával, műsorral és tánccal búcsúztattuk az elmúlt egy évet.

A rendezvényen Hajdúszoboszló város Önkormányzatának nevében Antalné Tardi Irén képviselő, a Hungarospa Felügyelő Bizottságának elnöke köszöntötte a megjelent vendégeket. Köszöntőjében hangsúlyozta, hogy évről-évre töretlen a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum sikeressége, köszönhetően a város és a Hungarospa együttes munkájának.

Ezt követően Bodó Sándor, Hajdúszoboszló város orzsággyűlési képviselője mondott ünnepi beszédet, melyben a munkatársak példás összetartását, vendégszeretetét és hozzáállását emelte ki.

Czeglédi Gyula a Hungarospa zrt. vezérigazgatója is ünnepi köszöntővel szólt a megjelentekhez, melyben értékelte az elmúlt egy év eredményeit, valamint a jövőbeni célkitűzésekről és tervekről is beszámolt. Mindezek mellett kiemelte a család és a közösségek szerepének fontosságát.

A beszédeket követően Törzsgárda és Többszörös véradó elismeréseket vehetett át közel 100 munkatársunk, melyeket Czeglédi Gyula vezérigazgató adott át.
Meglepetésként, több kolléga ajándék jutalomban is részesült kiemelkedő munkájáért.
Az elismerések után pohárköszöntőt mondott Czeglédi Gyula vezérigazgató, aki megköszönte a munkatársaknak az év során nyújtott lelkiismeretes munkájukat és az ünnephez kapcsolódóan Márai Sándor szavaival kívánta mindenkinek a legjobbakat: "Az ünnep legyen ünnepies. Legyen benne tánc, virág, szép lányok, válogatott étkek, vérpezsdítő és feledkezést nyújtó italok. De mindenekfölött legyen benne hit és elmélyülés(...)"
Ezt követően egy kellemes vacsora vette kezdetét, ami közben a debreceni Bihari Banda Hagyományörző Egyesület humoros-népi műsora szórakoztatta a vendégeket.
Végezetül a fergeteges hangulatú hajnalig tartó buliról Ábrányi Miki zenei felelős gondoskodott.
 
SziZsu